KAESER
België
KAESER
Internationaal
Producten Service Brochures Nieuws Referenties Gids persluchttechniek Online
services
Vacatures
 
 
  

Gegevensbescherming

 

Deze website wordt beheerd door KAESER KOMPRESSOREN BVBA. Als aanbieder van deze website zijn wij volgens de General Data Protection Regulation (kortweg GDPR), de nieuwe Europese privacywetgeving van 25 mei 2018  om persoonsgegevens beter te beschermen, verplicht om de bezoekers van deze website vooraf te informeren over de aard, de omvang en het doel van het verzamelen, gebruiken en doorgeven van de persoonsgegevens.

De bescherming van uw privésfeer bij de verwerking van persoonlijke gegevens, maar ook de veiligheid van alle bedrijfsgegevens is erg belangrijk voor ons. Wij behandelen de persoonlijke gegevens, die bij uw bezoek aan onze website werden verzameld, vertrouwelijk en uiteraard volgens de wettelijke bepalingen.

Registreren en verwerken van gegevens

Wanneer u onze website bezoekt, slaat onze webserver standaard het IP-adres van uw internetprovider op. Ook registreren wij de website van waaruit u ons bezoekt, de datum en de duur van het bezoek, het type internetbrowser en het door u gebruikte besturingssysteem. Deze gegevens verzamelen wij voor statistische doeleinden om serverproblemen te kunnen opsporen en onze internetdienst te kunnen verbeteren.

Verwerking en doorgeven van persoonlijke gegevens

Voor sommige diensten en informatie op onze website (bvb. online sollicitatieformulieren, het aanmelden voor nieuwsbrieven of seminaries, het gebruik van het contactformulier) moeten wij uw persoonlijke gegevens, zoals uw naam, titel en e-mailadres, bewaren. Dergelijke gegevens verzamelen wij alleen omdat ze noodzakelijk zijn voor de verwerking van uw aanvraag. Uw aanvragen en de gegevens en informatie die daarin vervat zijn, worden intern doorgegeven aan personeelsleden of doorgegeven aan bedrijven die in opdracht van ons werken (bvb. handelspartners). Zij ondersteunen ons bij de verwerking van uw verzoek. Uw persoonlijke gegevens worden niet doorgegeven aan andere derde personen. Het verkopen of verhuren van gegevens is uitgesloten.

Wij slaan persoonlijke gegevens in beperkte mate op voor service- en marketingdoeleinden, voor zover wettelijke regelingen dit toestaan. U kunt het gebruik en het opslaan van uw gegevens te allen tijde betwisten via info.belgium@kaeser.com.

Omdat KAESER Kompressoren BVBA, een dochteronderneming is van KAESER Kompressoren SE een internationaal actieve onderneming, kan het voor een betere verwerking van uw verzoek noodzakelijk zijn om uw persoonlijke gegevens naar plaatselijke dochterondernemingen of handelspartners te versturen, die ook buiten de Europese Economische Ruimte gevestigd kunnen zijn. Uw persoonlijke gegevens worden niet doorgegeven aan andere derden, behalve wanneer wettelijke bepalingen of een rechterlijk bevel ons hiertoe verplichten.

Veiligheid

Wij zetten technische en organisatorische veiligheidsmaatregelen in om uw gegevens die door ons worden beheerd, te beschermen tegen manipulatie, verlies, vernietiging of toegang door onbevoegden.

Links naar externe websites

Op onze websites wordt ook verwezen naar websites van derden. Wees u ervan bewust dat wij geen invloed hebben op de inhoud en gegevensbescherming van externe websites en de eigenaars daarvan.

Informatie- en andere rechten

In het kader van het verzamelen en gebruik van persoonlijke gegevens geeft u ons toestemming, die overeenkomstig wordt genoteerd.

Op verzoek delen wij u graag mee of en welke persoonlijke gegevens over u bij ons worden bewaard. U kunt onjuiste gegevens te allen tijde laten corrigeren. Bovendien hebt u het recht om de toestemming voor gebruik van uw gegevens op elk moment en voor de toekomst te herroepen.

Verwerkingsverantwoordelijke volgens Art. 4 Verordening (EU) 2016/679

KAESER KOMPRESSOREN BVBA
Heiveldekens 7A
B-2550 Kontich
Tel.: +32 (0)3 326.39.62

Functionaris voor gegevensbescherming:

Danny Janssens
E-Mail: info.belgium@kaeser.com

bevoegde authoriteit voor gegevensbescherming: de Gegevensbeschermingsautoriteit (voorheen de Privacycommissie) in België

 
KAESER home Search Sitemap
MEER INFO
Toolbox
Informatiemateriaal

pdf_icoTweedehands-compressoren

ico_contactContact form

Logo-fewer-CO2-emissions

back top
Gegevensbescherming, KAESER KOMPRESSOREN B.V.B.A. , info.belgium@kaeser.com