KAESER
België
KAESER
Internationaal
Producten Service Brochures Nieuws Referenties Gids persluchttechniek Online
services
Vacatures
 
  Schroefcompressoren
  OILFREE.AIR
  Zuigercompressoren
  Persluchtbehandeling
  Sturingen
  Schroef-vacuüminstallaties
  Blowers
  Mobiele bouwcompressoren
  Werktuigen en accessoires
  Originele onderdelen
  SIGMA PET AIR
Contracting
  Industry 4.0
 
  

SIGMA AIR UTILITY

 

De hybride projectbundel

Alleen de perslucht kopen
Stelt u zich eens voor: uw nieuwe persluchtvoorziening kost u geen cent aan investering; geen eigen of vreemd kapitaal aanspreken en toch is uw bedrijf vanuit technisch en energiezuinig oogpunt helemaal up-to-date. De persluchtvoorziening is permanent veilig gesteld en onderhoud noch reparatie doen een beroep op uw financiële middelen of personeelsbestand van de onderneming. Klinkt dat goed? Dat is het ook! Lees en overtuig uzelf!

Compromisloos goed
U zult hoogstwaarschijnlijk geen energiecentrale bouwen om uw behoefte aan elektrische energie te dekken. Waarom wilt u dan uw eigen kapitaal aanspreken met de aanschaf van een volledige persluchtvoorziening? Er is toch SIGMA AIR UTILITY van KAESER: wij bouwen, installeren en runnen het persluchtsysteem. En u geniet van alle voordelen: betrouwbare persluchtvoorziening bij de hoogstmogelijke energie-efficiëntie en duidelijk inzicht in de kosten.

Alles uit één deskundige hand
Perslucht is een belangrijk productiemiddel en voor de kwaliteit ervan schakelt u het liefst competente specialisten in. De hybride projectbundel van KAESER KOMPRESSOREN is op maat gesneden. Tenslotte biedt KAESER niet alleen een op de vraag afgestemde service, die gespecialiseerde persluchtexperts kunnen leveren. KAESER maakt als compressorfabrikant en persluchtsysteemaanbieder ook de „hardware“ – compressoren, persluchtbehandelingsinstallaties en zeer moderne persluchtmanagementsystemen – in wereldwijd erkende kwaliteit „made in Germany“. De KAESER-teleservice, het logistieke centrum en ons uitgebreide servicenet zorgen voor een nog betere persluchtbeschikbaarheid. Alles op elkaar afgestemd.

Transparant en betrouwbaar
Wie in plaats van een compressorstation slechts de perslucht koopt, krijgt maximaal inzicht in de kosten. In plaats van een complexe miscalculatie is er een vaste prijs per kubieke meter perslucht, contractueel vastgelegd voor een langere periode en een betrouwbare basis voor verdere calculaties. De basisprijs, die voor de volledige duur van het contract geldt, dekt de installatie- en bedrijfskosten en een basisafname aan perslucht. Voor elke bijkomende afname geldt een contractueel vastgelegde meerprijs.


De permanente uitdaging voor het management:

„Variabele kosten in plaats van vaste kosten“

Ondernemingen moeten het aandeel variabele ten opzichte van vaste kosten verhogen. Dat beschermt bij omzetdalingen in periodes van crisis tegen te sterke dalingen van het omzetrendement en de liquiditeit. De directie kan daarmee onder andere het voortbestaan van de onderneming gedurende een zware crisis veilig stellen.

 
KAESER home Search Sitemap
MEER INFO
De intelligente manier voor een bedrijfszekere en efficiënte persluchtvoorziening
Brochure:
SIGMA AIR UTILITY

pdf_icoTweedehands-compressoren

ico_contactContact form

Logo-fewer-CO2-emissions

back top
KAESER KOMPRESSOREN B.V.B.A. , info.belgium@kaeser.com