KAESER
België
KAESER
Internationaal
Producten Service Brochures Nieuws Referenties Gids persluchttechniek Online
services
Vacatures
 
  Schroefcompressoren
OILFREE.AIR
  Zuigercompressoren
  Persluchtbehandeling
  Sturingen
  Schroef-vacuüminstallaties
  Blowers
  Mobiele bouwcompressoren
  Werktuigen en accessoires
  Originele onderdelen
  SIGMA PET AIR
  Contracting
  Industry 4.0
 
  

Olievrij comprimerende schroefcompressoren

 

Technische gegevens

Tweetraps
Capaciteit tot 51 m³/min
Druk 4, 6, 8 en 10 bar


Nieuwe dimensie in olievrije compressie
De tweetraps olievrij comprimerende KAESER-schroefcompressoren overtuigen niet alleen met een doordachte constructie, maar ook met vele innovatieve detailoplossingen. En wel in de spreekwoordelijke KAESER-kwaliteit.

Langdurig betrouwbaar
Perslucht moet er altijd zijn wanneer ze nodig is. En omdat dit ook nog jaren lang zo moet blijven, zijn de olievrij comprimerende KAESER-schroefcompressoren bijzonder robuust gebouwd. Ze bestaan uit geteste componenten, waarvan in de constructie de bijna honderdjarige ervaring van KAESER in machinebouw is verweven, voor een langdurige beschikking van perslucht waar men op kan rekenen.

Bewezen en innovatief
Rond het tweetraps, olievrij comprimerende schroefcompressorblok hebben de ingenieurs van KAESER in het zeer moderne onderzoeks- en ontwikkelingscentrum in Coburg een installatieconcept ontwikkeld, dat talrijke innovatieve details te bieden heeft. Zo zijn er bvb. olievrij comprimerende KAESER-schroefcompressoren tot een aandrijfvermogen van 355 kW leverbaar met luchtkoeling.

Standaard zuinig
Bij de alles bepalende totaalkosten van investeringsgoederen zoals compressoren of complete persluchtsystemen zijn kwaliteit en expertise van KAESER zeker pluspunten: tenslotte kan alleen het perfect op elkaar afgestemde samenspel van energiezuinigheid, service/onderhoud en de totaalvisie van het hele systeem garant staan voor de laagste persluchtkosten bij een zo groot mogelijke beschikbaarheid.

Servicevriendelijk
Vanaf het begin staat de servicevriendelijkheid centraal bij de ontwikkeling. Minder slijtonderdelen en hoogwaardige materialen dragen bij aan een lagere servicebehoefte, langere onderhoudsintervallen en een langere levensduur. Goede toegankelijkheid dankzij grote onderhoudspanelen en naar buiten zwenkende koelers zijn slechts twee details die bijdragen aan lagere servicekosten.


 
KAESER home Search Sitemap
MEER INFO
Techniek die eenvoudigweg overtuigt
Betrouwbaar en zeker
Vindingrijke oplossingen in detail
Efficiënte aandrijf- en koelsystemen
Naar keuze met toerentalregeling (SFC)
Hoogst mogelijke besparingen dankzij energieterugwinning
Persluchtdroging bij olievrije compressoren

pdf_icoTweedehands-compressoren

ico_contactContact form

Logo-fewer-CO2-emissions

back top
KAESER KOMPRESSOREN B.V.B.A. , info.belgium@kaeser.com