KAESER
België
KAESER
Internationaal
Producten Service Brochures Nieuws Referenties Gids persluchttechniek Online
services
Vacatures
 
  Schroefcompressoren
  OILFREE.AIR
  Zuigercompressoren
  Persluchtbehandeling
  Sturingen
  Schroef-vacuüminstallaties
  Blowers
  Mobiele bouwcompressoren
  Werktuigen en accessoires
  Originele onderdelen
  SIGMA PET AIR
  Contracting
  Industry 4.0
 
  

Steeds meer persluchtgebruikers kiezen voor KAESER-compressoren

 

Industrie, ambachtelijke sector en nijverheid

In de industrie staan tegenwoordig voornamelijk schroefcompressoren in voor de productie van perslucht. Dit geldt in toenemende mate ook voor de ambachtelijke sector en nijverheid. KAESER-schroefcompressoren met SIGMA PROFIEL weerspiegelen deze ontwikkeling op indrukwekkende wijze: wereldwijd zijn al meer dan 200.000 van deze zuinige en betrouwbare machines in gebruik.

screw compressors

rotary screw vacuum packages

Stofafzuiging, verpakking, filtratie

Toepassingsgebieden voor vacuümschroefinstallaties zijn bijvoorbeeld stofafzuiging, verpakking, controleprocessen en droging, ontgassing, filtratie en vullen van flessen en tubes. In KAESER-vacuümschroefinstallaties wordt het speciaal ontwikkelde KAESER-vacuüm-schroefblok gebruikt.

Deze systemen zijn ook uitgerust met de geavanceerde sturing SIGMA CONTROL 2 op basis van een industriële PC.

Productie van PET-reservoirs

Voor dit groeiende toepassingsgebied heeft KAESER KOMPRESSOREN een zeer rendabele systeemoplossing ontwikkeld. Het SIGMA PET AIR-station bestaat uit lagedrukfase (schroefcompressor, stuurlucht) en hogedrukfase (booster, blaaslucht) naast koeldroger. De voordelen ervan zijn gunstige aankoop- en bedrijfskosten evenals een optimale bedrijfszekerheid.

screw compressors

rotary blowers

Overdruk- en vacuümbereik

KAESER-blowers met OMEGA PROFIEL worden in het overdruk- en vacuümbereik bijvoorbeeld gebruikt bij het drogen, beluchten van bezinkbekkens, transporteren van poedervormige of korrelige materialen, reinigen door afzuigen, controleren en verpakken.

Perslucht voor de scheepvaart

KAESER KOMPRESSOREN levert ook een speciaal op de eisen van maritieme gebruikers afgestemd persluchtprogramma. Schroefcompressoren dienen bijvoorbeeld voor het produceren van werklucht, leveren perslucht voor speciale toepassingen zoals stikstofproductie. Daarnaast worden blowers ingezet voor de behandeling van afvalwater op grote cruiseschepen.

Mobilair diesel-driven compressors

Tunnelbouw en bescherming waterwegen

De met diesel aangedreven Mobilair-bouwcompressoren zijn net zo economisch als veelzijdig: Zij worden bijvoorbeeld gebruikt voor de persluchtvoorziening in de tunnelbouw (o.a. in de Gotthard-basistunnel) of bij de bescherming van waterwegen waar snel en betrouwbaar perslucht-olieblokkeringen in havens moeten worden aangelegd.

 
KAESER home Search Sitemap
MEER INFO
Toolbox
Informatiemateriaal

pdf_icoTweedehands-compressoren

ico_contactContact form

Logo-fewer-CO2-emissions

back top
Gegevensbescherming, KAESER KOMPRESSOREN B.V.B.A. , info.belgium@kaeser.com