KAESER
België
KAESER
Internationaal
Producten Service Brochures Nieuws Referenties Gids persluchttechniek Online
services
Vacatures
 
  Schroefcompressoren
  OILFREE.AIR
Zuigercompressoren
    i.Comp
    CLASSIC
    PREMIUM
    EUROCOMP
    AIRBOX / AIRBOX CENTER
    Industriële zuigercompressoren
    Boosters
  Persluchtbehandeling
  Sturingen
  Schroef-vacuüminstallaties
  Blowers
  Mobiele bouwcompressoren
  Werktuigen en accessoires
  Originele onderdelen
  SIGMA PET AIR
  Contracting
  Industry 4.0
 
  

Zuigercompressoren

 

Kwaliteit en rendabiliteit van vakwerk en industriële productie hangen in grote mate af van de kwaliteit van het gebruikte gereedschap en van de machines. Moderne zuigercompressoren bieden voor vele persluchttoepassingen erg rendabele oplossingen. Het complete gamma zuigercompressoren van KAESER biedt dankzij de talrijke versies en uitvoeringen met verschillende capaciteiten de beste compressor voor de meest uiteenlopende toepassingen.


i.Comp

Ongeacht welk project u van plan bent of welke bouwplaats moet worden afgewerkt - met de i.Comp 3 hebt u een betrouwbare partner aan uw zijde.

Classic-zuigercompressoren voor de vakman

Met het "Classic“-gamma is de KAESER-kwaliteit met hoge betrouwbaarheid en lange levensduur ook beschikbaar voor kleine en groeiende bedrijven.

Voor iedere toepassing is er een geschikte "Classic“- zuigercompressor voor jarenlange efficiëntie en betrouwbaarheid en weinig onderhoud.

Premium-zuigercompressoren

Aan strenge eisen inzake kwaliteit, betrouwbaarheid en beschikbare modellen voldoen de KAESER-zuigercompressoren van het "Premium“-gamma.

Kwalitatief hoogwaardige materialen en zorgvuldige afwerking staan garant voor een blijvend voordelige en betrouwbare werking. De robuuste en geteste kwaliteit en de lange onderhoudsintervallen verzekeren een hoog rendement.

Eurocomp-zuigercompressoren

Voor aanzienlijke persluchtbehoeften bij midden- en kleinbedrijven zijn de stationaire KAESER- zuigercompressoren van de serie “Eurocomp” de beste keuze. Ze passen zich dankzij het liggende, staande of apart opgestelde persluchtketel aan alle ruimtes aan.

Economisch KAESER-kwaliteitscompressorblok "Made in Germany“, efficiënte nakoeler in aluminium, directe koppeling zonder onderhoud: op KAESER "Eurocomp"-zuigercompressoren kunt u levenslang vertrouwen.

Zuigercompressoren AIRBOX / AIRBOX CENTER

Met de nieuwe serie AIRBOX en AIRBOX CENTER presenteert KAESER voor de eerste keer zuigercompressoren met de elektronische regeling SIGMA CONTROL basic.

De compressorinstallatie AIRBOX en AIRBOX CENTER als compleet station met persluchtketel, droger en optionele filteruitvoering worden aansluitklaar met schakelkast geleverd.

IE2-motoren met hoog rendement garanderen energiebesparende persluchtproductie.

Industriële zuigercompressoren

Industriële zuigercompressoren van KAESER zijn betrouwbaar, robuust, onderhoudsvriendelijk, duurzaam en flexibel op te stellen.

Aangezien ze zijn ontworpen op basis van meer dan 80 jaar ervaring in de precisie-machinebouw, zijn de KAESER-kwaliteitscompressoren "Made in Germany" synoniem voor een hoge capaciteit en een optimaal rendement.

Boosters

Om perslucht uit hoofdnetten, die wordt geleverd door schroefcompressoren, tot precies 45 bar te comprimeren, biedt KAESER KOMPRESSOREN een fijn onderverdeeld gamma aan uiterst krachtige boosters aan. Zij zijn perfect afgestemd op de KAESER-schroefcompressoren en SIGMA PET AIR-stations.

 
KAESER home Search Sitemap
MEER INFO
Toolbox
Informatiemateriaal

pdf_icoTweedehands-compressoren

ico_contactContact form

Logo-fewer-CO2-emissions

back top
Gegevensbescherming, KAESER KOMPRESSOREN B.V.B.A. , info.belgium@kaeser.com