KAESER
België
KAESER
Internationaal
Producten Service Brochures Nieuws Referenties Gids persluchttechniek Online
services
Vacatures
 
  Schroefcompressoren
  OILFREE.AIR
Zuigercompressoren
    i.Comp
    CLASSIC
    PREMIUM
    EUROCOMP
  AIRBOX / AIRBOX CENTER
    Industriële zuigercompressoren
    Boosters
  Persluchtbehandeling
  Sturingen
  Schroef-vacuüminstallaties
  Blowers
  Mobiele bouwcompressoren
  Werktuigen en accessoires
  Originele onderdelen
  SIGMA PET AIR
  Contracting
  Industry 4.0
 
  

Olievrije compacte zuigercompressorsystemen AIRBOX / AIRBOX CENTER

 

Technische gegevens

Serie: AIRBOX / AIRBOX CENTER
Debiet: 0,25 tot 0,90 m³/min
Motorvermogen: 2,2 tot 7,5 kW
Druk: 7/10/12,5 bar   Made in Germany
De zuigercompressorblokken maakt KAESER zelf van hoogwaardige materialen. Alle onderdelen worden uiterst zorgvuldig bewerkt, getest en gemonteerd. Het resultaat: een extreem duurzaam compressorblok met een hoog debiet en een hoge rendabiliteit.
   De klok rond
Dankzij de innovatieve koeling van compressorblok en aandrijfmotor, kunnen AIRBOX en AIRBOX CENTER tot aan een omgevingstemperatuur van 30 °C met een inschakelduur van 100 % worden gebruikt.
   Compressorsturing SIGMA CONTROL basic
Met de efficiënte Quadro- of Dual-regeling zorgt de SIGMA CONTROL basic voor een betrouwbare en rendabele werking van de installatie. Bovendien kunnen AIRBOX en AIRBOX CENTER in moderne persluchtmanagementsystemen worden geïntegreerd.
   Aangenaam stil
De nieuwe koelluchtgeleiding maakt optimale geluiddemping mogelijk, bij een nog betere koeling. Het geluid van AIRBOX en AIRBOX CENTER is niet alleen laag, maar ook zeer aangenaam.
   Energiebesparende motor
Hoogwaardige IE2 elektrische motoren met bijzonder hoge werkingsgraad zorgen ervoor dat er gemiddeld 40% minder energie verloren gaat, in vergelijking tot gebruikelijke motoren. Zodoende daalt het stroomverbruik aanzienlijk. Dankzij een goede werkingsgraad blijft ook de bedrijfstemperatuur aanzienlijk lager. Hierdoor neemt de bedrijfszekerheid en de betrouwbaarheid toe.
   AIRBOX CENTER – het station
Met de geïntegreerde persluchtdroger en persluchtketel is de AIRBOX CENTER een compact, compleet persluchtstation. Eerst wordt er in een van binnen gecoate ketel veel condensaat uit de perslucht gehaald, voordat de ingebouwde koeldroger de lucht tot een drukdauwpunt van +5 °C ontvochtigt. De koeldroger is uitgerust met een energiebesparende sturing, zodat in tegenstelling met doorlopende systemen aanzienlijk veel stroom wordt bespaard.
 
KAESER home Search Sitemap
MEER INFO
Brochure:
AIRBOX / AIRBOX CENTER

pdf_icoTweedehands-compressoren

ico_contactContact form

Logo-fewer-CO2-emissions

back top
KAESER KOMPRESSOREN B.V.B.A. , info.belgium@kaeser.com