KAESER
België
KAESER
Internationaal
Producten Service Brochures Nieuws Referenties Gids persluchttechniek Online
services
Vacatures
 
  Schroefcompressoren
  OILFREE.AIR
Zuigercompressoren
    i.Comp
    CLASSIC
    PREMIUM
  EUROCOMP
    AIRBOX / AIRBOX CENTER
    Industriële zuigercompressoren
    Boosters
  Persluchtbehandeling
  Sturingen
  Schroef-vacuüminstallaties
  Blowers
  Mobiele bouwcompressoren
  Werktuigen en accessoires
  Originele onderdelen
  SIGMA PET AIR
  Contracting
  Industry 4.0
 
  

EUROCOMP-zuigercompressoren

 

Technische gegevens

Serie EUROCOMP
Debiet: 112 tot 1050 l/min
Druk: 10 tot 15 bar

eurocomp

EUROCOMP – de robuuste machines voor de ambachtelijke industrie

De stationaire zuigercompressoren van KAESER uit de EUROCOMP-serie worden al jaren met succes gebruikt in de ambachtelijke en industriële sector. U kunt kiezen uit liggende, staande of afzonderlijk opgestelde persluchtketels, zodat aan alle opstellingseisen kan worden voldaan.

Voor EUROCOMP-zuigercompressoren van KAESER geldt: ook de hoofdcomponenten compressorblok en elektrische aandrijfmotor zijn „Made in Germany“ – en uiteraard van de beste productiekwaliteit. Gebruikers profiteren van deze kwaliteit onder andere door een hogere luchtcapaciteit en langere levensduur. EUROCOMP-compressoren zijn ontwikkeld – en gebouwd! – voor jarenlang continu bedrijf onder veeleisende omstandigheden!


quality   KAESER-kwaliteitscompressorblok
Dit compressorblok wordt door KAESER KOMPRESSOREN zelf gemaakt van hoogwaardig materiaal. Kort samengevat beschikt u hiermee over een hoog luchtvermogen gecombineerd met een rendabele werkwijze en een lange levensduur.
cooling   Zeer efficiënte koeling
Met talrijke koelribben, extra koelstiften in de persluchtuitgang en grote ventilatorwaaier zorgt het zeer efficiënte koelsysteem van de Eurocomp-zuigercompressoren ervoor dat de perslucht- en olietemperaturen laag blijven. Dit verhoogt de beschikbaarheid en levensduur.
valves   Corrosievrije kleppen
De kleppen van de Eurocomp zijn uitgevoerd met roestvrij stalen klepzittingen en slagbegrenzing. Dit voorkomt grotendeels het ontstaan van kooldeeltjes uit olie, verbetert het sluiten van de uitlaatkleppen en verlengt de levensduur.
   Made in Germany
Ook de hoofdcomponenten compressorblok en elektrische aandrijfmotor zijn „Made in Germany“ – en uiteraard van de beste productiekwaliteit. KAESER-EUROCOMP-compressoren zijn ontwikkeld – en gebouwd! – voor jarenlang continu bedrijf onder veeleisende omstandigheden!
 
KAESER home Search Sitemap
MEER INFO
Voor elke toepassing de juiste uitvoering
Brochure:
EUROCOMP

pdf_icoTweedehands-compressoren

ico_contactContact form

Logo-fewer-CO2-emissions

back top
KAESER KOMPRESSOREN B.V.B.A. , info.belgium@kaeser.com