KAESER
België
KAESER
Internationaal
Producten Service Brochures Nieuws Referenties Gids persluchttechniek Online
services
Vacatures
 
  Schroefcompressoren
  OILFREE.AIR
Zuigercompressoren
    i.Comp
    CLASSIC
    PREMIUM
    EUROCOMP
    AIRBOX / AIRBOX CENTER
    Industriële zuigercompressoren
  Boosters
    Serie DN C
      Serie N
  Persluchtbehandeling
  Sturingen
  Schroef-vacuüminstallaties
  Blowers
  Mobiele bouwcompressoren
  Werktuigen en accessoires
  Originele onderdelen
  SIGMA PET AIR
  Contracting
  Industry 4.0
 
  

Spaart niet alleen plaats – de booster compacte installatie DN C

 

Wereldwijd uniek – onze krachtpatser op 2,35 m²

Dit complete systeem heeft het: in een nieuw design op een half zo groot oppervlak als voorheen is de DN C zowel van buiten als van binnen opgeruimd. De nieuwe plaatsing van de componenten garandeert niet alleen een geoptimaliseerde koelluchtgeleiding – maar ook een betere toegang bij onderhoud.

Ook de geactualiseerde SIGMA CONTROL 2 sturing biedt nieuwe, meervoudige bewakings- en sturingsmogelijkheden met vele interfaces, ook met bovenliggende samengestelde sturingen – bij dynamische regeling.Prestatieparameters:

 • 22 – 45 kW
 • Ingangsdruk tot 13 bar – einddruk tot 45 bar
 • Debiet: 2,9 – 19,60 m³/min

Optionele kenmerken:

Het systeem is als lucht- of watergekoelde versie leverbaar. Optioneel is ook een geschikte variant voor stikstof respectievelijk een gesloten variant zonder vreemde lucht mogelijk (N2-versie).

Gebruiksmogelijkheden:

Petflessenproductie, procesluchttoepassingen, stikstofopwekking, hoge druk voor testopstellingen (bvb. voor remmen, koelers, enz.), proefopstellingen voor drukproeven, barstdrukproeven en impulsproeven.

Uw voordelen

 • Plaatsbesparend:
  de wereldwijd unieke compacte installatie is klein maar krachtig: compromisloze prestaties, betrouwbaarheid en energie-efficiëntie!
 • Lagere installatiekosten:
  DN C wordt elektrisch aansluitklaar geleverd. Het systeem is, ook met zelfbewaking, voor vele toepassingsmogelijkheden configureerbaar.
 • Servicekosten besparen:
  dankzij het nieuwe systeem met toegang aan de voorzijde! De nieuwe plaatsing van de componenten maakt het mogelijk. Dat verkort de onderhoudstijd bijvoorbeeld bij het vervangen van een riem.

Nieuw design voor een betere handeling, meer efficiëntie en flexibiliteit

 • Langere houdbaarheid: motor en boosterblok zijn losgekoppeld van de rest van de machine. Zo staan de schakelkast, koeler, ventilator en de leidingen aan veel minder trillingen bloot.
 • Geoptimaliseerde toegang voor onderhoudswerkzaamheden: zijaanzicht met gemonteerde luchtkoeler – ook hier een betere toegankelijkheid dankzij een eenvoudig te verwijderen plaat.
 • Verbetering bij onderhoudswerkzaamheden: vervangen van de riem, onderhoud aan het magneetventiel (stikstofuitvoering) of vervangen van de vuilvanger bij het inlaatventiel.
 
KAESER home Search Sitemap
MEER INFO
Brochure:
DN C

pdf_icoTweedehands-compressoren

ico_contactContact form

Logo-fewer-CO2-emissions

back top
Gegevensbescherming, KAESER KOMPRESSOREN B.V.B.A. , info.belgium@kaeser.com