KAESER
België
KAESER
Internationaal
Producten Service Brochures Nieuws Referenties Gids persluchttechniek Online
services
Vacatures
 
  Schroefcompressoren
  OILFREE.AIR
  Zuigercompressoren
  Dentaalcompressoren
Persluchtbehandeling
    Droging
    Filtratie
  Drukhoudsystemen DHS
    Persluchtketels
    Condensaattechniek
  Sturingen
  Schroef-vacuüminstallaties
  Blowers
  Mobiele bouwcompressoren
  Werktuigen en accessoires
  Originele onderdelen
  SIGMA PET AIR
  Contracting
  Industry 4.0
 
  

Drukhoudsysteem DHS

 

Technische gegevens

Aansluiting tot DN 400

Drukhoudsystemen zijn belangrijk
Overal waar het op continu, betrouwbaar aanhouden van hoge persluchtkwaliteit aankomt, zijn drukhoudsystemen onontbeerlijke hulpmiddelen. Per slot van rekening zorgen zij ervoor dat na bedrijfspauzes weer opstartende compressoren zo snel mogelijk weer werken tegen de gedefinieerde netdruk. Dat wil zeggen, dankzij direct correcte doorstroomsnelheden wordt vanaf het begin een optimaal functioneren van de behandelingscomponenten gewaarborgd.

Twee werkingsprincipes
Afhankelijk van prioriteit en configuratie van het persluchtstation kan de exploitant bij de elektronische drukhoudsystemen DHS kiezen uit twee werkingsprincipes: Bedrijfsvorm I zorgt voor een bedrijfszekere persluchtkwaliteit bij stations met meerdere behandelingslijnen, terwijl bedrijfsvorm II de bedrijfszekere toevoer van perslucht na het heropstarten van systemen met een behandelingslijn mogelijk maakt.

De nieuw ontwikkelde stuureenheid
De kern van elk DHS-drukhoudsysteem is de elektronische stuureenheid. Deze werd vanaf het begin nieuw ontwikkeld en zowel elektronisch alsook pneumatisch optimaal afgestemd op haar veeleisende taken. Druksensor, display en de op pulsbreedtemodulatie gebaseerde stuuralgoritme zijn afgestemd op de communicatie met externe sturingen. De in het DHS geïntegreerde drukmeetsensor resulteert bovendien in een unieke integratie van het totale persluchtsysteem.

DHS "spreekt" uw taal
Eenvoudige, bedrijfszekere bediening was een ontwikkelingsdoel met grote prioriteit. Elk DHS kan via het display, dat 25 talen "kent", intuïtief aan alle toepassingen worden aangepast. Duidelijk herkennen van de bedrijfstoestand en eenvoudig veilig stellen van de bedrijfsparameters zijn belangrijke kenmerken.


 
KAESER home Search Sitemap
MEER INFO
Waarom elektronische drukhoudsystemen?
Dubbele bedrijfszekerheid
DHS - flexibel inzetbaar
Brochures:
DHS Series
Persluchtbehandeling

pdf_icoTweedehands-compressoren

ico_contactContact form

Logo-fewer-CO2-emissions

back top
Gegevensbescherming, KAESER KOMPRESSOREN B.V.B.A. , info.belgium@kaeser.com