KAESER
België
KAESER
Internationaal
Producten Service Brochures Nieuws Referenties Gids persluchttechniek Online
services
Vacatures
 
  Schroefcompressoren
  OILFREE.AIR
  Zuigercompressoren
  Dentaalcompressoren
Persluchtbehandeling
  Droging
      KRYOSEC-koeldroger
      SECOTEC®-koeldroger tot 14,2 m³/min
      SECOTEC®-koeldroger vanaf 17,0 m³/min
      Persluchtkoeldroger serie TH – TI
      Hogedruk-koeldroger serie THP
      Membraandroger
    Adsorptiedroger koudregenererend
      Adsorptiedroger warmregenererend
      Hybritec Drogers
    Filtratie
    Drukhoudsystemen DHS
    Persluchtketels
    Condensaattechniek
  Sturingen
  Schroef-vacuüminstallaties
  Blowers
  Mobiele bouwcompressoren
  Werktuigen en accessoires
  Originele onderdelen
  SIGMA PET AIR
  Contracting
  Industry 4.0
 
  

DC-adsorptiedrogers – steeds een laag drukdauwpunt

 

Technische gegevens

Serie: DC
Capaciteit: 0,15 tot 154,53 m³/min

Gruppe DC

Een betrouwbaar drogingsvermogen tot -70 °C 
Dankzij hun economische basisafmetingen kunnen DC-adsorptiedrogers van KAESER KOMPRESSOREN ook onder extreme bedrijfsomstandigheden en bij een continue werking op betrouwbare wijze lage drukdauwpunten bereiken. Het gebruik van het hoogwaardige droogmiddel "SIGMA Dry", waarvan van het aanvangsvolume slechts een klein gedeelte volledig wordt benut, draagt hiertoe in ruime mate bij. Ondanks de lange standtijden van het droog-middel, die hoger liggen dan het gemiddelde, hebben de drogers slechts een minimum aan regeneratielucht nodig. Verder besparen de lange cyclustijden en de KAESER componenten zoals voor- en -nafilters die ontworpen zijn voor een lange en storingsvrije levensduur.

Het droogmiddel van geactiveerd aluminiumoxide met een bijzonder hoog adsorptievermogen en een goed regeneratievermogen zorgt voor lage drukdauwpunten bij minimale drukverliezen op lange termijn. Het is waterbestendig en mechanisch bijzonder stabiel en daardoor geschikt voor lange standtijden. De aangepaste grootte van de korrels maakt de optimale werking van de stromingsverdelers en de bodemzeven mogelijk.


Klein Adsorptionstrockner   De kleine adsorptiedrogers DC 1.5-7.5
De 10 minuten durende cyclus spaart het materiaal en garandeert ook bij een laag persluchtverbruik betrouwbaar lage drukdauwpuntwaarden tot - 40°C, zonder aan bedrijfszekerheid in te boeten. De plaatsbesparende, montagevriendelijke bouwwijze van de omkasting leent zich bijzonder goed voor decentraal gebruik.
Kompakt Adsorptionstrockner   De compact-adsorptiedrogers DC 12-133
Het minimale drukverschil en het lage verbruik van regeneratielucht doen service- en bedrijfskosten dalen evenals de op de omstandigheden afgestemde beladingen, de droogmiddelvulling en de filtergrootte. Met de ECO Control basic en de ECO Control (optie) wordt de energiebezuinigende aanpassing van het vermogen mogelijk. Alle toestellen kunnen als omkaste en geluidgedempte versie voor buitenopstelling geleverd worden.

Groß Adsorptionstrockner   De grote adsorptiedrogers DC 169-1545
In open versie werken deze grote adsorptiedrogers voor drukken tot 10 bar o (optioneel tot 16 bar o) even betrouwbaar en economisch als hun compacte tegenhangers. Hun modulaire bouwwijze verlicht transport en installatie terwijl de goede toegankelijkheid van alle afzonderlijke componenten onderhouds- en servicewerkzaamheden vergemakkelijkt.
Kombination mit Aktivkohleadsorbern   Combinatie met actiefkooladsorbers
Vanaf het model DC 12 kunnen de DC-drogers gecombineerd worden met ACT-actiefkooladsorbers, die exact op hun capaciteit zijn afgestemd. Deze combinatie maakt de productie van olievrije perslucht die aan de hoogste eisen voldoet, mogelijk (restolie < 0,003 mg/m³). De raamconstructie van de compact-adsorptiedrogers tot en met het model DC 133 maakt het aankoppelen van de ACT-actiefkooladsorbers heel gemakkelijk.
 
KAESER home Search Sitemap
MEER INFO
Kleine adsorptiedrogers
Compacte en grote adsorptiedrogers
Energiebesparende sturing ECO CONTROL
Werkingsprincipe
Toepassingsgebieden
Brochures:
DC
Persluchtbehandeling

pdf_icoTweedehands-compressoren

ico_contactContact form

Logo-fewer-CO2-emissions

back top
Gegevensbescherming, KAESER KOMPRESSOREN B.V.B.A. , info.belgium@kaeser.com