KAESER
België
KAESER
Internationaal
Producten Service Brochures Nieuws Referenties Gids persluchttechniek Online
services
Vacatures
 
  Schroefcompressoren
  OILFREE.AIR
  Zuigercompressoren
  Persluchtbehandeling
  Sturingen
  Schroef-vacuüminstallaties
Blowers
    COMPACT-blowers tot 132 kW
    Blowers - Aggregaten tot 250 kW
    Blowers - Blokken
  Schroefblowers tot 110 kW
  Mobiele bouwcompressoren
  Werktuigen en accessoires
  Originele onderdelen
  SIGMA PET AIR
  Contracting
  Industry 4.0
 
  

EBS – Blowerefficiëntie opnieuw gedefinieerd

 

Meer blowerlucht voor hetzelfde geld


KAESER-schroefblowers gebruiken in vergelijking met gangbare draaizuigerblowers ca. 35% minder energie. Ook ten opzichte van tot nu toe bekende schroefblowers besparen ze veel energiekosten. De combinatie van blowerblok met efficiënt SIGMA PROFIEL, stromingsgeoptimaliseerde componenten, efficiënte krachtoverbrenging en aandrijfcomponenten met een hoog nuttig effect leidt tot een hoog vermogensrendement dat KAESER volgens de nauwe toleranties van ISO 1217 garandeert.

EBS - interactieve animatie

Lucht na een druk op de knop

Na aansluiting op het stroom- en luchtnet zijn de KAESER-schroefblowers direct bedrijfsklaar. Olie vullen, aandrijfriem aanspannen, motor afstellen, de passende frequentieomvormer aanschaffen, programmeren en volgens EMC bekabelen, schakelschema's tekenen, volgens CE en EMC laten keuren ... - dat is verleden tijd. Complete, gecertificeerde machines van de systeemleverancier besparen objectief geld en tijd en staan gedurende vele jaren in voor een zeker bedrijf.

Blowerblok met SIGMA PROFIEL

Een breed regelbereik en tegelijk bijna constant specifiek vermogen onderscheiden het zeer efficiënte blowerblok. Dankzij SIGMA PROFIEL bereikt het blowerblok zijn zeer hoge volumetrische rendement bij een zo laag mogelijk opgenomen vermogen.
Uitgebreid scala aan sensoren

De omvangrijke uitrusting met sensoren en schakelaars voor de bewaking van druk, temperatuur, toerental, oliepeil en filters garandeert een betrouwbaar functioneren van de blower en maakt bewaking op afstand en visualisering van de bedrijfstoestanden mogelijk.
START CONTROL (STC)

De uitvoering met geïntegreerde Y-Δ-starter en bedrijf bij constant toerental is voorzien van hoogwaardige beveiligingstechniek, overstroombeveiliging en draaiveldbewaking. SIGMA CONTROL 2 en een veilige noodstop-techniek ronden de installatie af.
SIGMA FREQUENCY CONTROL (SFC)

De SFC-frequentieomvormer maakt mogelijk dat per toerentalomwenteling van de blower het debiet variabel kan worden aangepast aan het verbruik van het proces. Op de fabriek is alles voor directe inbedrijfstelling geprogrammeerd en geparametreerd.
 
KAESER home Search Sitemap
MEER INFO
Blowerblok met SIGMA PROFIEL
Brochure:
Serie DBS, EBS, FBS


Rondleiding door een modern schroefblowerstation

EBS - interactieve animatie

pdf_icoTweedehands-compressoren

ico_contactContact form

Logo-fewer-CO2-emissions

back top
Gegevensbescherming, KAESER KOMPRESSOREN B.V.B.A. , info.belgium@kaeser.com