KAESER
België
KAESER
Internationaal
Producten Service Brochures Nieuws Referenties Gids persluchttechniek Online
services
Vacatures
 
KAESER Personeel
 
  

KAESER Personeel

 

Onze gemotiveerde medewerkers zijn één van de belangrijkste redenen van ons succes.

Onze medewerkers hebben er in doorslaggevende mate toe bijgedragen dat KAESER KOMPRESSOREN nu behoort tot één van de wereldleiders op gebied van compressoren en persluchttechniek. Dankzij de creativiteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit van onze medewerkers konden groeicijfers worden gerealiseerd die boven het gemiddelde liggen. Onze mensen dragen de innovatiekracht van KAESER en staan garant voor de uitstekende kwaliteit van de producten en diensten van onze onderneming.

Om op de mondiale markten van de toekomst grenzen te kunnen verleggen, hebben wij ons tot doel gesteld om met onze medewerkers (1.900 in Duitsland en 2.900 buiten Duitsland) een sterk en geëngageerd team op te bouwen.

Om dit team te versterken, zoeken wij geïnteresseerde jonge mensen voor een eerste opleiding, afgestudeerden van een hogeschool van wie de resultaten boven het gemiddelde lagen en die met hun capaciteiten iets in beweging willen zetten. Voorts zoeken wij deskundige medewerkers met ervaring in het vak die hun competentie ten dienste willen stellen van de verbetering van ons bedrijf. Door permanente bijscholing en de nieuwste communicatietechnieken bieden wij elk van onze medewerkers de mogelijkheid om promotie te maken. Onder een consequente ontwikkeling van ons personeel verstaan wij ook het stimuleren van talrijke werkverblijven in het buitenland (deels gedurende meerdere maanden). Mobiele medewerkers krijgen zo de mogelijkheid om onze buitenlandse vestigingen te leren kennen.

Wij weten dat onze medewerkers het verschil maken. Daarom zijn wij kieskeurig. Bent u dat ook?

 
KAESER home Search Sitemap
MEER INFO
Toolbox
Aanvraag brochure

pdf_icoTweedehands-compressoren

ico_contactContact form

Logo-fewer-CO2-emissions

back top
KAESER KOMPRESSOREN B.V.B.A. , info.belgium@kaeser.com