KAESER
België
KAESER
Internationaal
Producten Service Brochures Nieuws Referenties Gids persluchttechniek Online
services
Vacatures
 
  Beurskalender
  Product news
Persberichten
    Press photos
    Press contact
  KAESER REPORT
  Reach
 
  

Primaire vacuümproductie nog rendabeler

 

Schroefvacuüminstallaties met nieuwe, efficiënte besturingssystemen

pressinfo

Tot het gamma van Kaeser Kompressoren behoren de schroefvacuüminstallaties voor een rendabele primaire vacuümproductie tot 10 mbar (99% vacuüm). Dankzij het nieuwe « Sigma Control » besturingssysteem zijn deze schroefvacuüminstallaties performanter dan ooit.

« Sigma Control » is een innovatief besturingssysteem gebaseerd op het principe van de industriële PC. Enkele voordelen : meer energiebesparing, vermindering van de onderhoudskosten, een veilige werking en een grotere beschikbaarheid van de installatie, gebruiksvriendelijk en een vlotte integratie in bestaande prioritaire besturings- en controlesystemen. Bovendien zijn de vacuüminstallaties met « Sigma Control » Teleservice-compatibel.

De ASV-, BSV- en CSV-series hebben een capaciteitsbereik van 4 tot 16 m³/min ; het vermogen varieert tussen 7,5 en 30 kW. Het geïntegreerde luchtballastsysteem garandeert een optimale betrouwbaarheid, een laag energieverbruik, een minimum aan onderhoud en een lange levensduur. Ook in vochtige omgevingen zorgt het systeem voor een uitstekende vacuümproductie.

De V-riemaandrijving van de installatie met automatische opspanning zorgt voor een efficiënte transmissie, de koeling verzekert lage werkingstemperaturen en de vloeistofseparator zorgt voor een milieuvriendelijke vacuümproductie. De vloeistof die in het systeem circuleert zorgt voor een continue, optimale smering van de rotoren en de robuuste lagers.
Ondanks het bijzonder compacte ontwerp zijn alle onderdelen toch perfect toegankelijk voor onderhoud. De vacuüminstallaties zijn tevens uitgerust met een startsysteem dat een overbelasting van de aandrijfmotor tijdens het opstarten voorkomt. Resultaat : een nog grotere energiebesparing.

Verschillende toebehoren voor het aansluiten van de vacuüminstallatie aan de aanzuigkant vereenvoudigen de installatie.

K-Vakuum Sigma C_klKaeser Kompressoren heeft haar schroefvacuüminstallaties uitgerust met het performante « Sigma Control » besturingssysteem, gebaseerd op het principe van de industriële PC. Voor de gebruiker betekent dit een nog grotere energiebesparing, minder onderhoudsinspanningen, een hogere betrouwbaarheid en beschikbaarheid, gekoppeld aan een vlotte integratie in bestaande installatie en controlesystemen.

 
KAESER home Search Sitemap
MEER INFO
Toolbox
Informatiemateriaal

pdf_icoTweedehands-compressoren

ico_contactContact form

Logo-fewer-CO2-emissions

back top
Gegevensbescherming, KAESER KOMPRESSOREN B.V.B.A. , info.belgium@kaeser.com