KAESER
België
KAESER
Internationaal
Producten Service Brochures Nieuws Referenties Gids persluchttechniek Online
services
Vacatures
 
  Beurskalender
  Product news
Persberichten
    Press photos
    Press contact
  KAESER REPORT
  Reach
 
  

«Omega PV » blowers met voorkoeling

 

Voor een zuinige productie van vacuüm

pressinfo

De hedendaagse blowers zijn geschikt voor zowel het samenpersen van lucht als voor vacuümtoepassingen. Voor een debiet van 15 tot 150 m³/min biedt Kaeser Kompressoren het gamma “Omega PV” aan, speciaal bestemd voor laagvacuüm toepassingen.

De “Omega PV” blowers werken met een bijzonder efficiënte voorkoeling. Aan de zijkanten van het blowerblok zijn koelluchtopeningen aangebracht, die bijkomende lucht aanzuigen en deze gelijkmatig over de volledige oppervlakte van het blowerblok verdelen. Hierdoor wordt het blok uitzonderlijk goed gekoeld. De aansluitpunten met het over- of onderdruknet zijn in een driehoek geplaatst, wat de aansluiting van meerdere leidingen aanzienlijk vergemakkelijkt. Dankzij het terugslagventiel kan het blok overgeschakeld worden van overdruk op onderdruk en omgekeerd.

De drielobbige blokken zijn uitgerust met Omega-profiel rotoren. Ze kenmerken zich door extreem lage pulsaties, een hoog aanzuigvermogen en een laag energieverbruik. Met de modellen « PV » is een continue werking bij 80% vacuüm mogelijk en voor korte intervallen zelfs 90% vacuüm.

De blowers van het gamma “Omega PV” kunnen ingezet worden voor de meest uiteenlopende laagvacuüm transporttoepassingen zoals bvb. voor mobiele menginstallaties, op silo- en onderhoudswagens.

Omega PVHet blok van de «Omega PV»-blowers werd voor de productie van vacuüm uitgerust met een bijzonder efficiënte voorkoeling. De blowers bereiken een maximumvacuüm van 90 % en zijn daarom uiterst geschikt voor allerlei toepassingen m.b.t. pneumatisch transport zoals bvb. voor mobiele menginstallaties, op silo- en onderhoudswagens.

 
KAESER home Search Sitemap
MEER INFO
Toolbox
Informatiemateriaal

pdf_icoTweedehands-compressoren

ico_contactContact form

Logo-fewer-CO2-emissions

back top
Gegevensbescherming, KAESER KOMPRESSOREN B.V.B.A. , info.belgium@kaeser.com