KAESER
België
KAESER
Internationaal
Producten Service Brochures Nieuws Referenties Gids persluchttechniek Online
services
Vacatures
 
  Beurskalender
  Product news
Persberichten
    Press photos
    Press contact
  KAESER REPORT
  Reach
 
  

Slanghaspel voor mobiele compressoren.

 

Uw perslucht snel, betrouwbaar en continu beschikbaar.

pressinfo

Professionals zijn vertrouwd met de hectische activiteiten op bouwwerven. Verschillende taken worden tegelijkertijd uitgevoerd door werklieden van verschillende ondernemingen. Het gebeurt wel vaker dat iemand struikelt over een persluchtslang die rondslingert of de pneumatische hamer wordt plots niet meer aangedreven omdat een vrachtwagenwiel de persluchtslang platdrukt. Ongevallen, vervelende werkonderbrekingen en beschadiging van de persluchtslangen komen regelmatig voor. Dergelijke problemen kunnen eenvoudig worden voorkomen door het gebruik van een slanghaspel.

Kaeser Kompressoren stelt de slanghaspel voor als extra uitrusting of voor latere montage en dit voor bijna alle bouwcompressoren uit het “Mobilair”-gamma.

De haspel wordt geleverd met een 20 meter lange, lichte slang die niet volledig moet afgerold worden. Zo is men zeker van een snelle en flexibele interventie. Bovendien is de opgerolde slang steeds “onder controle”, gemakkelijk te transporteren, onmiddellijk beschikbaar voor elk gebruik en er is geen enkel risico meer op struikelen.

Deze bijzonder handige haspel met handvat is de beste garantie voor een maximale levensduur van de persluchtslang. Gevaar op beschadiging door vervorming of verplettering van de slang is uitgesloten. Ook de kans op infiltratie van onzuiverheden in de perslucht als gevolg van een ongeoorloofde opslag of ingebruikname is grotendeels uitgeschakeld. De slanghaspels dragen dus niet alleen bij tot een verhoogde veiligheid, maar ook tot een betere rendabiliteit van perslucht op bouwwerven.

G-SchlauchaufrollerDe slanghaspels van Kaeser verhogen de arbeidsveiligheid en de rendabiliteit van perslucht op bouwwerven. Dit toebehoren wordt aangeboden voor bijna alle compressortypes van het Mobilair-gamma.

 
KAESER home Search Sitemap
MEER INFO
Toolbox
Informatiemateriaal

pdf_icoTweedehands-compressoren

ico_contactContact form

Logo-fewer-CO2-emissions

back top
Gegevensbescherming, KAESER KOMPRESSOREN B.V.B.A. , info.belgium@kaeser.com