KAESER
België
KAESER
Internationaal
Producten Service Brochures Nieuws Referenties Gids persluchttechniek Online
services
Vacatures
 
  Beurskalender
  Product news
Persberichten
    Press photos
    Press contact
  KAESER REPORT
  Reach
 
  

Nieuwe koeldroger Kryosec

 

Betrouwbaar en zeer compact

pressinfo

De nieuwe Kryosec-koeldrogers van Kaeser Kompressoren onderscheiden zich door hoogwaardige industriële kwaliteit en bieden betrouwbaar droge perslucht tot een omgevingstemperatuur van +50 °C.

Persluchtdrogers van de nieuwe Kryosec-serie van Kaeser Kompressoren koelen vochtige perslucht met een zeer laag drukverschil bij een volumestroom van 0,35 tot 2,2 m³/min. Ze ontvochtigen ook betrouwbaar bij veeleisende bedrijfsomstandigheden. Daar dragen de ruim bemeten oppervlakken van warmtewisselaar en koeldmiddelcondensor alsook de gedefinieerde koelluchtgeleiding aan bij. Dit en de onderhoudsvriendelijke constructie garanderen een zeer economisch bedrijf.

De drogers voldoen aan de voor machines geldende veiligheidsvoorschriften (EN 60204-1). Daar horen een afsluitbare aan-/uitschakelaar en de geïntegreerde netscheider bij. Dankzij de hoogwaardige verwerking, de compacte constructie en de hoge betrouwbaarheid zijn ze zeer geschikt voor de gerichte, decentrale installatie bijvoorbeeld op productie- en bewerkingsmachines, die afhankelijk zijn van hoogwaardig behandelde perslucht. De Kryosec-drogers zijn veelzijdig toepasbaar, omdat ze weinig ruimte innemen en aan de wand kunnen worden bevestigd.

KryosecCompact, betrouwbaar en krachtig: de nieuwe drogers uit de Kryosec-serie leveren feilloos droge perslucht ook onder zware omstandigheden.

Kryosec

Kryosec

 
KAESER home Search Sitemap
MEER INFO
Toolbox
Informatiemateriaal

pdf_icoTweedehands-compressoren

ico_contactContact form

Logo-fewer-CO2-emissions

back top
Gegevensbescherming, KAESER KOMPRESSOREN B.V.B.A. , info.belgium@kaeser.com