KAESER
België
KAESER
Internationaal
Producten Service Brochures Nieuws Referenties Gids persluchttechniek Online
services
Vacatures
 
  Beurskalender
  Product news
Persberichten
    Press photos
    Press contact
  KAESER REPORT
  Reach
 
  

Efficiënte en veilige persluchtbereiding.

 

pressinfo

De nieuwe DA zuivere-luchtsystemen (DA = Desiccant Activated carbon of drogende geactiveerde kool) van Kaeser Kompressoren bereiden perslucht zodanig rendabel en betrouwbaar dat de kwaliteit ook beantwoordt aan de strengste eisen in de elektronica, brouwerijen, chemische en voedingsmiddelenindustrie.

De installaties bestaan uit een gesloten machinekast, waarin micro- en veiligheidsfilter, droger, actiefkoolfilter en elektronische controle- en stuureenheid plaatsbesparend zijn ondergebracht. De door de compressor geproduceerde perslucht wordt in meerdere stappen gereinigd. Het resultaat van deze bereiding is droge, stofvrije en olievrije perslucht, met een 400 maal hogere reinheidsgraad als de door de compressor aangezogen omgevingslucht.
Voor een continue controle van alle bedrijfsgegevens zorgt de elektronische meettechniek van het DA zuivere-luchtsysteem. Bij het over- of onderschrijden van de afgestelde waarde treedt een alarmfunctie in werking. Wanneer daar niet wordt op gereageerd, onderbreekt een magneetventiel de luchtstroom. Zo wordt betrouwbaar verhinderd dat in geval van een fout niet behoorlijk bereide perslucht in het toevoernet dringt.
Het aansluitklare systeem is zonder hoge kosten te installeren en is gemakkelijk te onderhouden.
Kaeser biedt ook een uitgebreid gamma aparte componenten aan voor persluchtbereiding tot sterielluchtkwaliteit. De filterconstructie en het grote volume garanderen een constante hoge persluchtkwaliteit en bedrijfszekerheid, grote doorstoomprestaties bij lage differentiaaldrukken, een lange levensduur van de filterelementen en daardoor ook lage werkingskosten.

presse190100Het rendabele DA zuivere-luchtsysteem levert betrouwbaar olievrije, droge en zuivere perslucht voor de hoogste kwaliteitsvereisten.

 
KAESER home Search Sitemap
MEER INFO
Toolbox
Informatiemateriaal

pdf_icoTweedehands-compressoren

ico_contactContact form

Logo-fewer-CO2-emissions

back top
Gegevensbescherming, KAESER KOMPRESSOREN B.V.B.A. , info.belgium@kaeser.com