KAESER
België
KAESER
Internationaal
Producten Service Brochures Nieuws Referenties Gids persluchttechniek Online
services
Vacatures
 
  Beurskalender
  Product news
Persberichten
    Press photos
    Press contact
  KAESER REPORT
  Reach
 
  

De nieuwe mobiele bouwwerfcompressor "Mobilair 57"

 

Krachtig, stil en duurzaam

pressinfo

De “Mobilair 57” is de nieuwe krachtige en zeer gebruiksvriendelijke bouwwerfcompressor van Kaeser Kompressoren. Hij werd voor het eerst voorgesteld op de beurs BAUMA 2004.
Met een debiet van 5,6 m³/min bij 7 bar en een watergekoelde 4-cilinder dieselmotor kan deze compressor ingeschakeld worden voor een hoge belasting terwijl het brandstofverbruik zeer laag blijft.

De “Mobilair 57” is zeer rendabel dankzij het efficiënte schroefcompressorblok met “Sigma Profiel” dat de luchtcirculatie bevordert, een directe 1:1-aandrijving zonder transmissieverliezen en een moderne watergekoelde 4-cilinder dieselmotor. Het lage aantal toeren van de "Mobilair 57" zorgt voor een laag geluidsniveau en een langere levensduur.

De "Mobilair 57" is uitgerust met de gepatenteerde antivriesregeling “Anti-Frost Control”. Dit is vooral in zeer koude weersomstandigheden een voordeel : de antivriesregeling beschermt het pneumatische gereedschap tegen vrieskou en corrosie dus de compressor werkt uiterst betrouwbaar ook in zeer koude weersomstandigheden en het pneumatisch gereedschap heeft een langere levensduur door de anti-corrosiebescherming.

De gebruikskwaliteit, de gebruiksvriendelijkheid en het makkelijk uit te voeren onderhoud zijn nog enkele sterke punten van de “Mobilair 57”. En buiten de antivriesregeling is deze compressor ook duurzaam beschermd tegen corrosie doordat de carrosserie verzinkt is en doordat de behuizing bestaat uit kunststof.

Een grote koffer werd voorzien voor het opbergen van het pneumatische gereedschap en andere toebehoren.

presse_C-Mobilair57De "Mobilair 57" is een nieuwe moderne mobiele compressor, speciaal ontworpen om te voldoen aan alle behoeften op de bouwwerf.

 
KAESER home Search Sitemap
MEER INFO
Toolbox
Informatiemateriaal

pdf_icoTweedehands-compressoren

ico_contactContact form

Logo-fewer-CO2-emissions

back top
Gegevensbescherming, KAESER KOMPRESSOREN B.V.B.A. , info.belgium@kaeser.com