KAESER
België
KAESER
Internationaal
Producten Service Brochures Nieuws Referenties Gids persluchttechniek Online
services
Vacatures
 
  Beurskalender
  Product news
Persberichten
    Press photos
    Press contact
  KAESER REPORT
  Reach
 
  

Bouwcompressor Mobilair 50 met PE-kap

 

Klaar voor pole position

pressinfo

De Mobilair 50 is in meerdere opzichten krachtig: hij levert genoeg perslucht voor drie breekhamers of een vergelijkbaar "zwaar stuk gereedschap". Als compressor van de 5-m³-klasse is hij bovendien flexibel inzetbaar, milieuvriendelijk en licht in gewicht. Zijn techniek is al duizendmaal bewezen in de zware omstandigheden van de bouwplaats. En hij ziet er ook nog "sterk" uit met zijn robuuste geluiddempende kap van rotatiegesinterd polyethyleen.

Het design van de Mobilair 50 is een echte blikvanger. De geluiddempende kap met geïntegreerde wielkasten trekt de aandacht van iedereen. De kap bestaat uit rotatiegesinterd polyethyleen, is corrosievrij, zeer sterk en krasbestendig. En je ziet meteen wat er allemaal - bescheiden, maar indrukwekkend - onder de kap steekt: dynamiek, energiezuinig, gebruiksvriendelijkheid en milieuvriendelijk in het gebruik.

De Mobilair 50 levert 5 m³ perslucht per minuut bij 7 bar – geproduceerd door een zeer efficiënt, brandstofbesparend schroefcompressorblok met stromingstechnisch geoptimaliseerd "Sigma Profiel". Deze wordt door een watergekoelde viercilinder turbodieselmotor met 1:1-aandrijving – dus zonder transmissieverliezen – met de noodzakelijke bewegingsenergie aangedreven. Zo is de Mobilair 50 zeer geschikt voor aandrijving van drie persluchthamers of van raketboren.

En hoge capaciteit staat bij de Mobilair 50 beslist niet voor een hoog gewicht. Volgetankt weegt de compressor minder dan 750 kg. Dat leidt tot een uitstekende verhouding gewicht/vermogen en biedt juist op de Europese markt twee belangrijke voordelen: beginnende bestuurders mogen de Mobilair 50 ook met rijbewijs voor personenwagens transporteren, en de machine mag zonder oplooprem worden getrokken. Bovendien betekent een laag gewicht dat de machine hanteerbaar is bij het verplaatsen en transporteren.

Deze voordelen gelden natuurlijk ook wanneer de nieuwe, efficiënte persluchtnakoeler als optie gekozen wordt. En de standaard ingebouwde, gepatenteerde antivriesregeling kan men niet genoeg op waarde schatten: deze regeling beschermt het persluchtgereedschap, als het buiten kouder wordt, tegen bevriezen en voorkomt schade door corrosie. Dat verhoogt de betrouwbaarheid en de levensduur van het gereedschap aanzienlijk.

Natuurlijk voldoen ook verwerkingskwaliteit, bedienings- en onderhoudsvriendelijkheid aan het niveau van een moderne bouwcompressor. Alle metalen onderdelen van de carrosserie zijn met zink voorbehandeld en hebben een poedercoating en zijn dus beschermd tegen corrosie. De onderhoudsrelevante onderdelen zijn goed toegankelijk, de bediening is eenvoudig: er is maar één schakelaar, het bedieningspaneel is overzichtelijk en door de gemakkelijk te begrijpen pictogrammen kan de gebruiker zich niet vergissen.

C-Mobilair50PE-webDe 5-m³-compressor Mobilair 50 met PE-kap overtuigt door kracht, energie-efficiëntie, gebruiksvriendelijkheid, uitstekende verhouding gewicht/vermogen, milieuvriendelijk in het gebruik en een modern ontwerp.


Mobilair M50

 
KAESER home Search Sitemap
MEER INFO
Toolbox
Informatiemateriaal

pdf_icoTweedehands-compressoren

ico_contactContact form

Logo-fewer-CO2-emissions

back top
Gegevensbescherming, KAESER KOMPRESSOREN B.V.B.A. , info.belgium@kaeser.com