KAESER
België
KAESER
Internationaal
Producten Service Brochures Nieuws Referenties Gids persluchttechniek Online
services
Vacatures
 
  Beurskalender
  Product news
Persberichten
    Press photos
    Press contact
  KAESER REPORT
  Reach
 
  

Nieuwe bouwcompressor Mobilair M 350

 

Krachtig maar toch zuinig

pressinfo

Met een capaciteit van tot 34 m³/min is dit het nieuwe topmodel onder de bouwcompressoren: de Mobilair M 350 van Kaeser Kompressoren - een echte krachtpatser. Deze installatie in de zwaardere vermogensklasse biedt duidelijk meer dan hoge persluchtcapaciteiten. De installatie is veelzijdig inzetbaar, bespaart brandstof en ontziet het milieu.

De toekomst nu al gerealiseerd: de M 350 maakt het mogelijk. Hij is met een zeer moderne Mercedes-Benz dieselmotor uitgevoerd, die zich onderscheidt door geringe roetvorming en een uitlaatgasreinigingstechniek met SCR-katalysator, die nu al voldoet aan de uitlaatgasnorm COM 3B. Dat verhoogt enerzijds de inruilwaarde en biedt anderzijds aan geëngageerde installatieverhuurders zoals eindverbruikers de gelegenheid nu al over de nieuwste milieuvriendelijke techniek te beschikken.

De sterke combinatie van de zuinige Mercedes-Benz motor en het uiterst efficiënte Kaeser-schroefcompressorblok met het bewezen Sigma Profiel, biedt een hoge persluchtcapaciteit bij een zo laag mogelijke emissie en brandstofverbruik. Daartoe dragen ook andere innovaties zoals het gebruik van een visco-ventilatorkoppeling bij. En aangestuurd door de Sigma Control Mobil kan hier tot 5 procent brandstof worden bespaard.

Een veelheid van mogelijke extra opties, zoals raffinage-uitrusting, drukvarianten of een stationaire versie, maakt zeer verschillende toepassingen mogelijk. De machine is uitgerust met persluchtbehandelingscomponenten, waardoor productie van koele en olievrije perslucht, die vereist is voor onder meer betonsaneringen (volgens de norm ZTV-SIB) geen enkel probleem vormt. Ondanks al deze extra opties en de met tot 20 procent hogere capaciteit, is de M 350 een tikje zwaarder dan het vorige model.

C-Mobilair350De nieuwe Mobilair bouwcompressor M 350 is de echte krachtpatser onder de mobiele bouwcompressoren. Ondanks een capaciteit van tot 34 m³/min ontziet hij het milieu en voldoet hij al aan de nieuwste uitlaatgasnorm.

 
KAESER home Search Sitemap
MEER INFO
Toolbox
Informatiemateriaal

pdf_icoTweedehands-compressoren

ico_contactContact form

Logo-fewer-CO2-emissions

back top
Gegevensbescherming, KAESER KOMPRESSOREN B.V.B.A. , info.belgium@kaeser.com