KAESER
België
KAESER
Internationaal
Producten Service Brochures Nieuws Referenties Gids persluchttechniek Online
services
Vacatures
 
  Beurskalender
  Product news
Persberichten
    Press photos
    Press contact
  KAESER REPORT
  Reach
 
  

Mobilair M 31 met PE-kap

 

Krachtig perslucht-multitalent

pressinfo

Krachtig, licht, makkelijk manoeuvreerbaar en zuinig – dat zijn de kenmerken van de nieuwe Mobilair M 31. Met 3,15 m³/min (bij 7 bar) levert hij meer perslucht dan zijn voorgangers en hij biedt  daarnaast nog enkele interessante opties: deze compressor kan ook met een generator en/of geïntegreerde persluchtbehandeling worden geleverd. Voor speciale toepassingen is er, naast een mobiele versie, ook een stationaire versie, die makkelijk op het laadvlak van een vrachtwagen kan worden geïnstalleerd.

Onder de geluiddempende, krasbestendige, corrosievrije kap van rotatiegesinterd polyethyleen (PE) steekt een ware krachtpatser. Het schroefcompressorblok van de Mobilair M 31 met het energiebesparende Sigma Profiel is geschikt voor continue belasting en wordt aangedreven door een krachtige, watergekoelde turbodieselmotor van Kubota. Het geleverde persluchtdebiet bedraagt 3,15 m³/min bij 7 bar, wat duidelijk meer is dan zijn voorganger en meer dan genoeg voor de aandrijving van 2 breekhamers van 20 kg of van ander gereedschap zoals persluchtlansen of -beitels, raketboren of straaltoestellen. De licht te hanteren compressor kan naar behoefte worden gemaakt voor 7, 10, 12 en 14 bar. Daarnaast zijn er optionele, interessante extra uitvoeringen. Hij kan met een geïntegreerde nakoeler en condensaatafscheider voor koele, droge perslucht en/of 6,5-kVA-generator worden geleverd.

En op koude ochtenden hoeft er niet gevreesd te worden voor het aanvriezen van het gereedschap: de standaard gemonteerde, gepatenteerde antivriesregeling beveiligt het gereedschap op doeltreffende wijze. Alle onderhoudsdelen zijn dankzij de ver openende geluiddempende kap eenvoudig en snel te bereiken. Met de optionele praktische slanghaspel, met 20 meter slang, bergt u de slang veilig op zodat er niet over gestruikeld kan worden.

C-Mobilair31PEDe nieuwe Mobilair M 31 overtuigt o.a. door zijn hoge debiet. Door de verschillende uitvoeringsopties wordt deze efficiënte bouwcompressor een waar perslucht-multitalent.

 
KAESER home Search Sitemap
MEER INFO
Toolbox
Informatiemateriaal

pdf_icoTweedehands-compressoren

ico_contactContact form

Logo-fewer-CO2-emissions

back top
Gegevensbescherming, KAESER KOMPRESSOREN B.V.B.A. , info.belgium@kaeser.com