KAESER
België
KAESER
Internationaal
Producten Service Brochures Nieuws Referenties Gids persluchttechniek Online
services
Vacatures
 
  Beurskalender
  Product news
Persberichten
    Press photos
    Press contact
  KAESER REPORT
  Reach
 
  

Nieuwe bouwcompressor Mobilair 250

 

pressinfo

Kaeser Kompressoren presenteert met de herziene versie van de Mobilair 250 een nieuwe bouwcompressor uit het zwaardere segment. Ooit trendsetter als eerste bouwcompressor met lage uitstoot en IIB-motor, inclusief SCR-uitlaatgasnabehandeling, vandaag up-to-date met een hart dat conform emissienorm IV klopt. Onveranderd zijn de SCR-technologie van de nieuwe Mercedes Benz motor, de hoge persluchtcapaciteiten, de compacte carrosserie en de eenvoudige bediening. 

De Mobilair 250 maakt niet alleen indruk door zijn debiet: 23,5 m³/min bij 10 bar en nog steeds 21 m³/min bij 12 bar. Zijn krachtige vermogen is te danken aan een nieuw ontwikkeld schroefcompressorblok met het energiebesparende Sigma Profiel en stromingstechnisch geoptimaliseerde blokbehuizing. Daarbij komen nog enkele andere kenmerken zoals een compacte constructievorm en een gunstige verhouding tussen gewicht en vermogen. De Mobilair 250 weegt als basisversie minder dan 3,5 ton; dat wil zeggen dat hij geschikt is voor een daarop afgestemd trekkend voertuig en toekomt met een kostenbesparend onderstel met oplooprem. Als alternatief kan er ook gekozen worden voor stationaire versies of onderstellen met persluchtremmen en ABS.

Op de gebruikelijke eenvoudige manier verlopen ook de veilige koude start en de bediening met slechts drie toetsen van de sturing Sigma Control Mobil, waar alle bedrijfsgegevens kunnen worden uitgelezen en ook een aftelklok naar het volgende onderhoud getoond wordt. Op aanvraag kunnen deze gegevens ook samen met de positie van de compressor in real time naar het MOBILAIR fleet management verzonden en geanalyseerd worden. 

Door de inbouw van diverse behandelingscomponenten kan bovendien gekoelde, gedroogde en technisch olievrije perslucht worden geproduceerd, die wordt gebruikt bij betonsanering conform ZTV-SIB.

C-Mobilair250Voor grotere hoeveelheden perslucht - de Mobilair 250 met 23,5 m³/min debiet bij 10 bar. De basisversie weegt minder dan 3,5 ton en voldoet aan emissienorm IV van de EU.


Mobilair M250


Mobilair M250

 
KAESER home Search Sitemap
MEER INFO
Toolbox
Informatiemateriaal

pdf_icoTweedehands-compressoren

ico_contactContact form

Logo-fewer-CO2-emissions

back top
Gegevensbescherming, KAESER KOMPRESSOREN B.V.B.A. , info.belgium@kaeser.com