KAESER
België
KAESER
Internationaal
Producten Service Brochures Nieuws Referenties Gids persluchttechniek Online
services
Vacatures
 
  Beurskalender
  Product news
Persberichten
    Press photos
    Press contact
  KAESER REPORT
  Reach
 
  

Bouwcompressor "Mobilair 20" met PE-kap

 

Blikvanger voor de bouwwerf

pressinfo

De Mobilair 20 trekt onmiddellijk de aandacht met zijn nieuwe PE-kap – niet alleen vanwege zijn gele signaalkleur, hij ziet er ook krachtig uit en is dat effectief ook. Deze makkelijk wendbare compressor van de 2-m³-klasse bewijst bovendien dat vermogen niet alleen een kwestie van bedrijfsgewicht is: de M20 kan een zware persluchthamer aandrijven en blijft toch stil en zuinig in brandstofverbruik.

Zoveel staat vast: de nieuwe geluiddempende kap uit rotatiegesinterde polyethyleen (PE) met geïntegreerde wielkast is een echte blikvanger op de bouwwerf. De machine ziet er niet alleen goed uit, maar biedt ook nog eens een paar duidelijke voordelen: hij is corrosie-, krasbestendig en in alle opzichten duurzaam. En je ziet meteen wat er allemaal onder de kap steekt: kracht, efficiëntie, gebruiksvriendelijkheid en bovendien is hij nog milieuvriendelijk in gebruik.

De Mobilair 20 bewijst dat een krachtig vermogen niet beslist gepaard moet gaan met een hoog bedrijfsgewicht. Met een debiet van 2 m³/min beschikt de machine enerzijds over voldoende krachtreserve voor het aandrijven van een zware persluchthamer en legt anderzijds niet meer dan 460 kg bedrijfsgewicht in de schaal. Deze eigenschappen dankt de machine aan een uiterst verfijnde constructie, een energiezuinig schroefcompressorblok met stromingstechnisch geoptimaliseerd "Sigma Profiel", een directe aandrijving zonder noemenswaardige overdrachtsverliezen en niet in de laatste plaats een watergekoelde Kubota driecilinder dieselmotor.

Bovendien is de Mobilair 20 voorzien van een gepatenteerde antivriesregeling. Dat geeft, vooral in de overgangstijd met relatief lage buitentemperaturen, een belangrijk voordeel: het ingezette persluchtgereedschap wordt optimaal beschermd tegen bevriezen en schade door corrosie, wat de betrouwbaarheid en levensduur van het gereedschap verhoogt.

Ook werkingskwaliteit, onderhouds- en gebruiksvriendelijkheid van de machine laten niets te wensen over: de zinkvoorbehandeling en poedercoating van alle metalen carrosserieonderdelen bieden duurzame bescherming tegen corrosie en alle onderhoudsrelevante componenten zijn makkelijk toegankelijk. De bediening via een schakelaar is zeer eenvoudig; deze wordt bovendien ondubbelzinnig verduidelijkt door begrijpelijke pictogrammen op de carrosseriekap (onder het bedieningspaneel).

M20C-PEDe bouwcompressor Mobilair 20 met PE-kap kan moeiteloos een zware persluchthamer aan het werk zetten. De machine is dankzij de geringe afmetingen en laag bedrijfsgewicht zeer wendbaar, werkt stil en is brandstofbesparend.

 
KAESER home Search Sitemap
MEER INFO
Toolbox
Informatiemateriaal

pdf_icoTweedehands-compressoren

ico_contactContact form

Logo-fewer-CO2-emissions

back top
Gegevensbescherming, KAESER KOMPRESSOREN B.V.B.A. , info.belgium@kaeser.com