KAESER
België
KAESER
Internationaal
Producten Service Brochures Nieuws Referenties Gids persluchttechniek Online
services
Vacatures
 
  Beurskalender
  Product news
Persberichten
    Press photos
    Press contact
  KAESER REPORT
  Reach
 
  

Mobilair M 114 / M 115

 

Ongelijke tweelingen

pressinfo

Twee milieuvriendelijke krachtpatsers met een verschillend hart - dat zijn de beide nieuwe mobiele bouwcompressoren M 114 en M 115 van Kaeser Kompressoren. Hun doel: ook onder de moeilijkste omstandigheden betrouwbaar en kostenbewust perslucht leveren.

Beide voldoen aan de eisen van de Europese uitlaatgasnorm IIIB, ze hebben echter verschillende methoden voor de nabehandeling van uitlaatgassen. Beide leveren een nominaal vermogen van 85 kW en een identieke capaciteit (bijvoorbeeld 9,7 m³/min bij 10 bar). De nieuw ontwikkelde besturing Sigma Control Smart met kleurendisplay en eenvoudige bedieningsfunctie geeft informatie over de bedrijfsgegevens en geeft aan wanneer er onderhoud nodig is.

Terwijl de M 114 beschikt over een Deutz motor met oxidatiekatalysator is de M 115 voorzien van een Kubota motor met roetfilter.

De M 114 is leverbaar in drukvarianten van 10, 12 en 14 bar en kan worden uitgevoerd met verschillende opties voor de persluchtproductie zoals een persluchtnakoeler en een cycloonafscheider, filters en/of platenwarmtewisselaar voor retourverwarming of droge perslucht.

De M 115 is leverbaar in een 7, 8,6, 10, 12 en 14 bar uitvoering, een nieuwe carrosserievorm en nog optimalere persluchtproductie. Na de persluchtnakoeler is een verbeterde axiale condensaatafscheider geïnstalleerd. Ook hier wordt het afgescheiden condensaat via de hete uitlaatgassen van de motor weer verdampt. Wanneer gekozen wordt voor de optie retourverwarming, kan de persluchtuitgangstemperatuur worden geregeld hetgeen in het bijzonder voor straalwerkzaamheden van belang is.

De optioneel te kiezen generator (8,5 of 13 kVA) maakt van de M 115 bovendien een mobiele krachtcentrale. Naast de rij-installatie met oplooprem en in hoogte verstelbare resp. starre dissel zijn er ook stationaire varianten leverbaar.

M 114Zowel de M 114 als de M 115 bieden optimale voorwaarden voor een groot aantal persluchttoepassingen op verschillende terreinen.

 
KAESER home Search Sitemap
MEER INFO
Toolbox
Informatiemateriaal

pdf_icoTweedehands-compressoren

ico_contactContact form

Logo-fewer-CO2-emissions

back top
, KAESER KOMPRESSOREN B.V.B.A. , info.belgium@kaeser.com