KAESER
België
KAESER
Internationaal
Producten Service Brochures Nieuws Referenties Gids persluchttechniek Online
services
Vacatures
 
  Beurskalender
  Product news
Persberichten
    Press photos
    Press contact
  KAESER REPORT
  Reach
 
  

Bouwcompressor Mobilair M 27 met PE-kap en generator: krachtig perslucht-multitalent

 

pressinfo

Krachtig, licht, handzaam en economisch – dat zijn de eruit springende kenmerken van de nieuwe bouwcompressor Mobilair M 27. Met 2,6 m³/min (bij 7 bar) beschikt hij tevens over interessante opties: de compressor kan ook met een generator en/of geïntegreerde persluchtbehandeling worden geleverd. Voor speciale toepassingen is er, naast een op de weg verrijdbare, ook een stationaire versie, die ook goed op het laadvlak van een vrachtwagen kan worden geïnstalleerd.

Onder de geluiddempende kap van de Mobilair M 27 van krasbestendig, corrosievrij rotatiegesinterd polyethyleen steekt een ware krachtpatser: het schroefcompressorblok met het energiebesparende Sigma Profiel is geschikt voor continue belasting en wordt aangedreven door een krachtige, watergekoelde dieselmotor van Kubota. De Mobilair M 27 levert een debiet van 2,6 m³/min bij 7 bar, wat meer dan genoeg is voor de aandrijving van 2 breekhamers van 20 kg of van andere werktuigen zoals persluchtlansen of -beitels, aardraketten of straaltoestellen. Daarnaast zijn er optionele, interessante extra uitvoeringen: hij kan met een geïntegreerde nakoeler en condensaatafscheider voor koele, droge perslucht en/of 6,5kVA-generator worden geleverd. Het debiet van de generatorvariant bedraagt 1,9 m³/min bij 7 bar.

Met 17,9 kW is de M 27 het ideale gereedschap voor milieuzones omdat voor deze vermogensklasse de roetfilterplicht niet geldt.

En koude ochtenden zijn geen probleem voor de compressor: de standaard gemonteerde, gepatenteerde antivriesregeling beschermt de gereedschappen tegen vorst- en corrosieschade. Alle onderhoudsplekken zijn dankzij de ver openende geluiddempende kap eenvoudig en snel te bereiken. Als optie kan een praktische slanghaspel met 20 meter lichte slang worden geleverd. Zo kan de persluchtslang ruimtebeparend worden opgeslagen.

Mobilair M27De nieuwe Mobilair M 27 overtuigt niet alleen door zijn hoge debiet. Door de verschillende uitvoeringsopties wordt deze efficiënte bouwcompressor een waar perslucht-multitalent.


Mobilair M27

 
KAESER home Search Sitemap
MEER INFO
Toolbox
Informatiemateriaal

pdf_icoTweedehands-compressoren

ico_contactContact form

Logo-fewer-CO2-emissions

back top
Gegevensbescherming, KAESER KOMPRESSOREN B.V.B.A. , info.belgium@kaeser.com