KAESER
België
KAESER
Internationaal
Producten Service Brochures Nieuws Referenties Gids persluchttechniek Online
services
Vacatures
 
  Beurskalender
  Product news
Persberichten
    Press photos
    Press contact
  KAESER REPORT
  Reach
 
  

Mobilair M81 en M82: twee perfecte keuzes

 

pressinfo

Dankzij de keuzemogelijkheid kunt u kiezen voor de compressor die perfect bij u past. Met de nieuwe mobiele bouwcompressoren Mobilair M81 en M82 brengt Kaeser twee modellen in de 8-m³ klasse op de markt die allebei geschikt zijn voor gebruik in milieuzones, hoewel ze inwendig van elkaar verschillen.

Beide voldoen met verschillende uitlaatgasbehandelingsconcepten aan de emissiegrenswaarden van fase III B en TIER 4 final, momenteel de strengste eisen in deze vermogensklasse.

Terwijl de M81 beschikt over een Deutz motor met oxidatiekatalysator, is de M82 voorzien van een Kubota motor met roetfilter. Die voldoet aan zelfs de strengste regelgevingen inzake beperking van luchtverontreiniging.

Beide aandrijvingen hebben een vermogen van ongeveer 55 kW. Ze verlenen het Kaeser schroefcompressorblok met Sigma Profiel een identieke capaciteit: 5,5 tot 8,4 m³/min bij een maximale druk van 7 tot 14 bar. Beide garanderen betrouwbare persluchtvoorziening voor bijvoorbeeld droogijsstralen, zandstralen of werken met een sloophamer.

Gebruikers van sloop- of boorhamers zullen de gepatenteerde antivriesregeling weten te waarderen. Gecombineerd met een ingebouwde olienevelaar is die voor aangesloten gereedschap de perfecte beveiliging tegen corrosieschade en bevriezing. Bij de variant met persluchtbehandeling die geconfigureerd is met een nakoeler en warmterecuperatie, kan de persluchtuitgangstemperatuur traploos worden ingesteld, bijvoorbeeld voor straaltoepassingen.

Altijd perfect in te zetten dankzij de interne sturing

Het bedienen van de geïntegreerde compressorsturing Sigma Control Smart is kinderspel. Het kleurendisplay geeft informatie weer over alle bedrijfsparameters, meldt storingen en geeft tijdig aan wanneer er onderhoud nodig is. Handig is de betrouwbare start met een simpele druk op een knop. Bovendien kan de werkdruk gemakkelijk en precies in stappen van 0,1 bar tot 5 bar worden verlaagd en zo exact aan de behoeften ter plaatse worden aangepast.

Bij de M82, die optioneel uitgerust is met een generator van 8,5 of 13 kVA, zorgt de sturing voor maximale persluchtbeschikbaarheid in verhouding tot het stroomverbruik.

Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren voor de M81 en M82 kunt u kiezen uit verschillende soorten onderstellen en stationaire varianten en nog tal van andere opties. Zo kunt u een betrouwbare en milieuvriendelijke bouwcompressor voor de meest veeleisende werkomstandigheden samenstellen die welkom is in elke milieuzone.

M81/M82Goed voor het milieu: de nieuwe mobiele bouwcompressoren M81 en M82 voldoen aan de strengste regelgevingen inzake beperking van luchtverontreiniging.

 
KAESER home Search Sitemap
MEER INFO
Toolbox
Informatiemateriaal

pdf_icoTweedehands-compressoren

ico_contactContact form

Logo-fewer-CO2-emissions

back top
Gegevensbescherming, KAESER KOMPRESSOREN B.V.B.A. , info.belgium@kaeser.com