KAESER
België
KAESER
Internationaal
Producten Service Brochures Nieuws Referenties Gids persluchttechniek Online
services
Vacatures
 
  Beurskalender
  Product news
Persberichten
    Press photos
    Press contact
  KAESER REPORT
  Reach
 
  

M125: Eén voor allen

 

pressinfo

Licht om te transporteren, compact om te gebruiken op een bouwwerf, en krachtig en veelzijdig in gebruik: één voor één zijn het belangrijke troeven van de nieuwe mobiele bouwcompressor M125 van persluchtspecialist Kaeser Kompressoren.

Het belangrijkste voordeel van de M125 is, afgezien van de compacte afmetingen en de beperkte belading van de aanhangwagen, de nieuwe flexibiliteit op het gebied van druk. Dankzij een traploze en dynamische druk- en debietregeling kan één en dezelfde installatie altijd tussen 7 en 14 bar worden gebruikt. Zo hoeven klanten niet langer te kiezen voor een vast drukniveau. Daarbij wordt het maximaal mogelijke debiet automatisch aan de voorgeselecteerde drukinstelling aangepast. De universele compressor is bij 7 bar met 11,5 m³/min perfect voor hamertoepassingen. Bij het instellen van 12 bar met 10,7 m³/min is hij dan weer ideaal voor het inblazen van kabels. Bij de maximumdruk van 14 bar is nog bijna 10 m³/min beschikbaar.

De M125 compressoren zijn uitstekend geschikt voor gebruik in milieuzones, aangezien ze uitgerust zijn met een uitlaatgasarme Deutz motor en een roetfilter, dat standaard is. Ze zijn gecertificeerd conform emissienorm IV of Tier 4 final. De energiezuinige ventilator levert tot wel 6 procent extra besparingen op diesel op.

Sigma Control Mobil, de geïntegreerde installatiesturing van de compressoren, zorgt voor bedieningscomfort en -gemak met pijltjestoetsen. Het geeft informatie weer over bedrijfsgegevens en meldt wanneer er onderhoud nodig is.

Bovendien kan de M125 worden voorzien van een generator. Het generatorvermogen is 13 kVA. Ook hier speelt de Sigma Control Mobil sturing haar troeven uit met dynamische capaciteitsregeling voor maximale persluchtcapaciteit in verhouding tot het stroomverbruik.

De overhellend ingebouwde nakoeler optimaliseert niet alleen de persluchtbehandeling, in de winter sluit hij ook het risico op bevriezen uit door ervoor te zorgen dat het condensaat blijft wegstromen. Naast de mobiele varianten bevat het gamma ook een stationaire uitvoering.

M125De mobiele bouwcompressor M125 is licht om te transporteren, compact om te gebruiken op een bouwwerf, en krachtig en veelzijdig in gebruik.

 
KAESER home Search Sitemap
MEER INFO
Toolbox
Informatiemateriaal

pdf_icoTweedehands-compressoren

ico_contactContact form

Logo-fewer-CO2-emissions

back top
Gegevensbescherming, KAESER KOMPRESSOREN B.V.B.A. , info.belgium@kaeser.com