KAESER
België
KAESER
Internationaal
Producten Service Brochures Nieuws Referenties Gids persluchttechniek Online
services
Vacatures
 
  Beurskalender
  Product news
Persberichten
    Press photos
    Press contact
  KAESER REPORT
  Reach
 
  

Nieuwe bouwcompressoren

 

Milieuvriendelijk

pressinfo

Geen angst voor milieuzones. Kaeser Kompressoren presenteert meerdere, nieuwe bouwcompressoren met moderne uitlaatgasnabehandeling, die betrouwbaar, efficiënt en tegen lage kosten perslucht leveren.

De nieuwe voor de rijweg geschikte persluchtprofessionals zijn de mobilair M 114, M 115, M 130 en M 171 en blinken niet alleen uit qua vermogen maar ook door de vele extra opties. Ze dekken de bandbreedte van 7 tot 14 bar af bij capaciteiten van 7,5 tot 17 m³ bar. Alle modellen zijn een toegangskaart voor elke milieuzone, omdat ze standaard of met een dieselpartikelfilter of een oxidatiekatalysator zijn uitgevoerd. Het dieselpartikelfilter voldoet zelfs aan de strenge eisen van de Zwitserse wetgeving inzake luchtkwaliteit.

Welk model het meest geschikt is, wordt bepaald door de gestelde eisen en de toepassing De Mobilair bouwcompressoren zijn voor vele toepassingen geschikt, van straalwerkzaamheden, inblazen van kabels, breekwerk en veel meer. M 114 en M 115 zijn in de 10 m³-klasse, aangedreven met 85 kW nominaal motorvermogen, bijzonder goed manoeuvreerbaar. De M 171 is de juiste keuze, wanneer snel grote vermogens en grotere hoeveelheden perslucht nodig zijn (6-cilinder Deutz-motor met 129 kW, vier druktrappen van 8,6 tot 14 bar en capaciteiten tot 17 m³/min bij 8,6 bar). De M 130 (10 tot 14 bar bij een capaciteit van 9,4 tot 12 m³/min) schittert als enige bouwcompressor in deze grootte die geschikt is voor de rijweg, omdat hij met een krachtige 23 kVA-generator uitvoerbaar is en draai- en wisselstroom kan leveren. De generator meldt de spanning en frequentie aan de compressorbesturing, zodat aangepast aan de resp. stroomafname, altijd het maximaal mogelijke luchtvolume ter beschikking staat. 

Naast de installaties voor op de weg met oplooprem en in hoogte verstelbare of starre trekdissel zijn er ook stationaire varianten leverbaar, en de Mobilair bouwcompressoren zijn met geoptimaliseerde varianten voor persluchtbehandeling (persluchtnakoeler, cycloonafscheider enz.) uitvoerbaar.

M 130De Mobilair M 130 is als enige verrijdbare bouwcompressor in zijn grootte leverbaar met een generator.

M 114In de klasse van 10 m³ zijn de milieuvriendelijke Mobilair M 114 en M 115 goed manoeuvreerbare multitalenten.

M 171Veel milieuvriendelijke perslucht voor weinig geld. De M 171 is standaard uitgevoerd met een dieselpartikelfilter en is toegelaten voor elke milieuzone.

 
KAESER home Search Sitemap
MEER INFO
Toolbox
Informatiemateriaal

pdf_icoTweedehands-compressoren

ico_contactContact form

Logo-fewer-CO2-emissions

back top
, KAESER KOMPRESSOREN B.V.B.A. , info.belgium@kaeser.com