KAESER
België
KAESER
Internationaal
Producten Service Brochures Nieuws Referenties Gids persluchttechniek Online
services
Vacatures
 
  Beurskalender
  Product news
Persberichten
    Press photos
    Press contact
  KAESER REPORT
  Reach
 
  

De i.Comp-zuigercompressor: klein, maar krachtig!

 

pressinfo

Premiumkwaliteit voor de ambachtelijke sector: de nieuwe i.Comp van Kaeser Kompressoren levert olievrije perslucht, waar of wanneer dan ook.

Hij is robuust, krachtig, compact, praktisch, onderhoudsvriendelijk, efficiënt en ga zo maar door – de nieuwe i.Comp is een draagbare, traploos toerentalregelbare zuigercompressor van de industriële topkwaliteit waar Kaeser om bekend staat, die bovendien 100 procent Made in Germany is en overal mee naartoe genomen kan worden.

De ambachtelijke compressor is geschikt voor continubedrijf en levert een uitstekend rendement dankzij zijn toerentalgeregelde motor. En dat allemaal zonder persluchtketel. Zelfs bij gebruik van een kabel van 150 meter lang start hij moeiteloos op en levert hij een constante druk tot 11 bar met absolute bedrijfszekerheid. De beproefde Kaeser-sturing maakt drukvoorinstellingen en traploze toerentalvariaties mogelijk.

De i.Comp levert gecomprimeerde perslucht, volledig olievrij, wat betekent dat er geen sprake is van met olie verontreinigd condensaat dat moet worden afgevoerd. En dat is natuurlijk ook goed voor het milieu. Daarnaast is het niet langer nodig om olie te vervangen of in de gaten te houden, wat lagere servicekosten met zich meebrengt en tegelijkertijd de levensduur van de compressor verlengt.

Dankzij het ergonomische design is de robuuste en betrouwbare i.Comp comfortabel om te dragen en transporteren. Aanbouwdelen zijn zeer goed beschermd door de geluiddempende kap, die gemaakt is van speciaal rotatiegesinterd polyethyleen.

Overal waar perslucht wordt gebruikt, kan de i.Comp van dienst zijn. Denk maar aan houtverwerkingsbedrijven, autogarages en alle andere ambachtelijke sectoren.

i.Comp Handwerker-Kompressor“Perslucht to go” voor de bouwwerf: de praktische, robuuste, toerentalgeregelde en krachtige ambachtelijke compressor i.Comp.

i.Comp Handwerker-Kompressor

 
KAESER home Search Sitemap
MEER INFO
Toolbox
Informatiemateriaal

pdf_icoTweedehands-compressoren

ico_contactContact form

Logo-fewer-CO2-emissions

back top
Gegevensbescherming, KAESER KOMPRESSOREN B.V.B.A. , info.belgium@kaeser.com