KAESER
België
KAESER
Internationaal
Producten Service Brochures Nieuws Referenties Gids persluchttechniek Online
services
Vacatures
 
  Beurskalender
  Product news
Persberichten
    Press photos
    Press contact
  KAESER REPORT
  Reach
 
  

Premium Compact 450/30 W : de veelzijdige persluchtbron voor de professional

 

pressinfo

Wie op bouwwerven, in de garage of het atelier graag een betrouwbare en gemakkelijk verplaatsbare persluchtbron aan zijn zijde heeft, dient beslist de Premium compact 450/30W van Kaeser te overwegen.

Deze krachtige zuigercompressor garandeert dat elke professional snel en degelijk kan werken. Het verwijderen van tegels en allerhande bodembedekkingen, het slijpen van leidingsleuven, het vullen van voegen en het vastmaken van houten bekledingen of daklatten worden spelenderwijze uitgevoerd. Zodra u de stekker in het stopcontact steekt, kan u aan de slag.
Zijn technische gegevens liegen er niet om: met een aanzuigvolume van 450 l/min, een werkdruk van 10 bar en een persluchtketel van 30 l heeft deze compressor voldoende troeven in huis voor alle professionele werkzaamheden in de garage, het atelier of op de bouwwerf. Dankzij zijn compacte design en lage gewicht, zijn stevige wieltjes en sterke transportbeugel kan hij snel ingezet worden waar nodig. Het aggregaat kan op aanvraag uitgerust worden met sterwielen, die het transport op trappen aanzienlijk vergemakkelijken. Zijn robuuste elektromotor zorgt ervoor dat hij altijd betrouwbaar opstart, ook bij aansluiting via een verlengkabel. De quasi onverslijtbare "High Quality Cilinders” in V-vorm en de corrosievrije ventielen dragen bij tot de lange levensduur, de hoge bedrijfszekerheid en de betrouwbaarheid van de compressor.

B-Premium-compact450-webDe Premium compact 450/30 W is een zuinige en betrouwbare zuigercompressor die gemakkelijk te hanteren is. De in optie verkrijgbare sterwielen laten eenvoudig transport op trappen toe. Uitermate geschikt dus voor de professional die alleen werkt.

 
KAESER home Search Sitemap
MEER INFO
Toolbox
Informatiemateriaal

pdf_icoTweedehands-compressoren

ico_contactContact form

Logo-fewer-CO2-emissions

back top
Gegevensbescherming, KAESER KOMPRESSOREN B.V.B.A. , info.belgium@kaeser.com