KAESER
België
KAESER
Internationaal
Producten Service Brochures Nieuws Referenties Gids persluchttechniek Online
services
Vacatures
 
  Beurskalender
  Product news
Persberichten
    Press photos
    Press contact
  KAESER REPORT
  Reach
 
  

Nieuwe compressor voor vakmensen: Premium compact 350/30 W

 

Betrouwbare helper

pressinfo

Bij mobiele persluchttoepassingen op het vlak van onderhoudswerken, ruwbouwafwerking, renovatie van oude gebouwen en gelijkaardige toepassingen zijn snelheid, betrouwbaarheid en vooral uitstekende resultaten een must. Als compressor voor vakmensen is de Premium compact 350/30 W speciaal ontwikkeld om te voldoen aan die specifieke behoeften.

Bij onderhouds- en renovatiewerken en ook bij ruwbouwafwerking werken vakmensen vaak onder grote tijdsdruk. Een krachtige helper aan je zijde, waarop je altijd kunt vertrouwen, is meer dan welkom. 

De nieuwe Premium compact 350/30 W speelt in op die behoefte. Deze krachtige zuigercompressor maakt het een waar genoegen om met perslucht te werken. Van het verwijderen van tegels en bodembedekkingen tot het slijpen van leidingsleuven, het vullen van voegen en het vastmaken van houten bekledingen of daklatten: alles wordt spelenderwijs uitgevoerd. Als stroomaansluiting volstaat een normaal stopcontact van 230 V.

Met een aanzuigvolume van 350 l/min is de Premium compact 350/30 W sterk genoeg voor professioneel gebruik en tegelijkertijd uitgesproken mobiel: met zijn ruimtebesparende bouwvorm, geringe gewicht, stevige wieltjes en sterke transportbeugel kan hij snel en gemakkelijk waar nodig worden ingezet als persluchtbron. En met een geluidsdrukniveau van slechts 67 dB (A) is hij bovendien opvallend stil.

De robuuste elektromotor garandeert dat de compressor betrouwbaar opstart, zelfs bij onderspanning. Zodoende is ook de stroomtoevoer via een verlengsnoer geen probleem. De High-Quality-cilinder van de compressor is slijtarm dankzij een speciaal bewerkingsproces. Corrosievrije ventielen met ventieltongen van roestvrij staal en slagbegrenzing dragen ook bij tot de lange levensduur, hoge functiezekerheid en betrouwbaarheid van de compressor. De werkdruk bedraagt 10 bar. Een ondergebouwd drukvat van 30 l dient als energiebuffer.

B-Premium-compact350-webDe nieuwe zuigercompressor Premium compact 350/30 W is een betrouwbare, geluidsarme en goed hanteerbare persluchtbron.

 
KAESER home Search Sitemap
MEER INFO
Toolbox
Informatiemateriaal

pdf_icoTweedehands-compressoren

ico_contactContact form

Logo-fewer-CO2-emissions

back top
Gegevensbescherming, KAESER KOMPRESSOREN B.V.B.A. , info.belgium@kaeser.com