KAESER
België
KAESER
Internationaal
Producten Service Brochures Nieuws Referenties Gids persluchttechniek Online
services
Vacatures
 
  Beurskalender
  Product news
Persberichten
    Press photos
    Press contact
  KAESER REPORT
  Reach
 
  

Premium Compact: compressoren voor mobiel gebruik

 

Perslucht voor onderweg

pressinfo

De vier zuigercompressoren uit de serie "Kaeser Premium Compact" presenteren zich met een PE-geluiddempende kap in een modern ontwerp. Onder deze volledig nieuw vorm gegeven kap zit enorm veel kracht. En ze zijn gemakkelijk te transporteren: daarvoor zorgen een grote draaggreep, een trekgreep en twee transportwielen.

Met een aanzuigvolume van 160 tot 300 l/min en 10 of 20 bar bedrijfsdruk kunnen de "Premium Compact"-zuigercompressoren met een corrosievrije kap van rotatiegesinterd polyethyleen veelzijdig worden ingezet. Vooral bij binnenaftimmering en vergelijkbare toepassingen hebben ze zich als betrouwbare helpers bewezen. Dankzij het geringe gewicht, draaggreep, trekgreep en transportwielen zijn ze gemakkelijk van de ene plek naar de andere te vervoeren en kunnen ze tegen een stootje: de dubbelwandige geluiddempende kap van rotatiegesinterd polyethyleen vermindert niet alleen het geluidsniveau van de compressor; ze is ook kras- en slagvast en biedt daarmee zelfs in ruwe werkomgevingen een zeer goede bescherming tegen beschadiging.

Natuurlijk maakt het verschil wat er onder de kap is, hierbij alle lof voor de hoge kwaliteitseisen van de fabrikant: de robuuste elektromotor garandeert een bedrijfszeker opstarten van de compressor, zelfs bij lage spanning. Zodoende is ook de stroomtoevoer via een verlengsnoer geen probleem. À propos kabel: er is een zeer praktische oprolvoorziening voor het netsnoer. De High-Quality-cilinder van de compressor gaat door een speciale hoonproces bijzonder lang mee. Corrosievrije ventielen met ventieltongen van roestvrij staal en slagbegrenzing dragen ook bij aan de lange levensduur, hoge functiezekerheid en betrouwbaarheid van de compressor. Een druktank van 4 liter dient als persluchtbuffer.

Premium-zuigercompressoren zijn er ook in andere uitvoeringen, bijvoorbeeld met een robuuste afdekplaat of met speciale wielen voor transport over een trap. In totaal dekt de serie aanzuigvolumes van 130 tot 660 l/min af bij aandrijfvermogens van 0,75 tot 3 kW.

B-Premium-Compact-4WModern, krachtig, licht en stil zijn de zuigercompressoren uit de serie Premium Compact met een PE-geluiddempende kap.

 
KAESER home Search Sitemap
MEER INFO
Toolbox
Informatiemateriaal

pdf_icoTweedehands-compressoren

ico_contactContact form

Logo-fewer-CO2-emissions

back top
Gegevensbescherming, KAESER KOMPRESSOREN B.V.B.A. , info.belgium@kaeser.com