KAESER
België
KAESER
Internationaal
Producten Service Brochures Nieuws Referenties Gids persluchttechniek Online
services
Vacatures
 
  Beurskalender
  Product news
Persberichten
    Press photos
    Press contact
  KAESER REPORT
  Reach
 
  

Kwaliteitscompressoren voor doe-het-zelvers en professionals

 

"Premium" en "Classic": compressoren voor vakmensen

pressinfo

De mobiele zuigercompressoren van Kaeser, door professionals bijzonder geprezen omwille van hun hoge kwaliteit, zijn beschikbaar in twee varianten nl. “Premium” en “Classic”. De compressoren van het “Premium”-gamma werden speciaal ontwikkeld voor de veeleisende toepassingen bij professionals. Alle modellen hebben een nieuw en makkelijk te onderhouden compact compressorblok met een bijzonder efficiënte koeling. Bij de modellen tot 1,5 kW zijn de aandrijfmotor en het compressorblok geïnstalleerd in een aparte behuizing.

Het “Premium”-gamma telt drie categorieën. De eerste categorie omvat 17 modellen met een klassiek ontwerp: de aandrijfmotor en het compressorblok zijn geïnstalleerd op een horizontale ketel die voorzien is van twee wielen en een transporthendel voor mobiel gebruik. Het motorvermogen varieert van 1,1 tot 3 kW met een debiet (aangezogen) tussen 200 en 660 l/min en een ketelinhoud van ca. 24 tot 90 l. De maximumdruk bedraagt 10 bar. 

De tweede categorie bestaat uit 5 modellen die vooral opvallen door hun compacte ontwerp. Het debiet (aangezogen) situeert zich hier tussen 130 en 350 l/min, het motorvermogen tussen 0,75 en 1,9 kW, de capaciteit van de ketel bedraagt 4, 10 of 30 liter. Het kleinste model “Premium 160 Compact” heeft twee bijzonderheden: het is draagbaar en bereikt een maximumdruk van 20 bar.
De zes compressoren uit de derde categorie “Premium Car”, zijn zeer compact en speciaal ontworpen voor het veeleisende gebruik op bouwwerven. Het frame met geïntegreerd handvat en een behuizing van metaalplaat beschermen de ketel en de combinatie motor-compressor tegen externe beschadigingen. De “Premium Car”-compressoren hebben een debiet (aangezogen) van 200 tot 660 l/min met motorvermogens van 1,1 tot 3 kW en zijn verkrijgbaar met een ketel van 28 en 70 l.

“Classic” is het nieuwe gamma zuigercompressoren speciaal ontworpen voor motorvermogens van 1,1 tot 1,9 kW en een debiet (aangezogen) tussen 210 en 460 l/min. Overeenkomstig het vermogen varieert de ketelcapaciteit tussen 10 en 90 liter. De 15 “Classic” modellen hebben een maximumdruk van 10 bar en zijn, zoals hun benaming het al aangeeft, klassiek ontworpen: de aandrijfmotor en het compressorblok zijn geïnstalleerd op een horizontale ketel die voorzien is van twee wielen en een transporthendel voor mobiel gebruik.
Alle compressoren zijn standaard uitgerust met hoogkwalitatieve motoren en compressorblokken van duitse Kaeser-makelij. Een hoog persluchtdebiet, een lange levensduur, flexibiliteit en een grote betrouwbaarheid zijn dan ook gegarandeerd. De vermindering van het aantal verschillende modellen maakt dat de nieuwe series “Premium” en “Classic” goedkoper zijn dan hun voorgangers uit de “Economy”-reeks.

B-Premium-Classic-webDe compressoren van het nieuwe “Premium”-gamma werden ontwikkeld voor de zware belastingen door professionals. Het model “Premium Car” heeft als extra beveiliging een beschermende stalen afdekplaat.

 
KAESER home Search Sitemap
MEER INFO
Toolbox
Informatiemateriaal

pdf_icoTweedehands-compressoren

ico_contactContact form

Logo-fewer-CO2-emissions

back top
Gegevensbescherming, KAESER KOMPRESSOREN B.V.B.A. , info.belgium@kaeser.com