KAESER
België
KAESER
Internationaal
Producten Service Brochures Nieuws Referenties Gids persluchttechniek Online
services
Vacatures
 
  Beurskalender
  Product news
Persberichten
    Press photos
    Press contact
  KAESER REPORT
  Reach
 
  

Eurocomp zuigercompressoren

 

Rendabele persluchtklassieker voor garages en werkplaatsen

pressinfo

Ook wie perslucht niet constant en/of slechts met kleine hoeveelheden inzet en op zoek is naar voordelige aggregaten, vindt zijn gading bij Kaeser Kompressoren. De stationaire zuigercompressoren van de serie Eurocomp (EPC) bieden rendabele oplossingen met een klein vloeroppervlak.

Laag persluchtverbruik – hoge kosten per kubieke meter? Deze gevolgtrekking gaat lang niet altijd op. Het is belangrijk de voorziening te vinden die exact past bij de betreffende persluchttoepassing. De industrie kent talrijke bedrijven die aangewezen zijn op stationaire persluchtvoorziening, maar niet ononderbroken of zelfs rond de klok. Voor deze gevallen bieden de Eurocomp zuigercompressoren een efficiënte oplossing. Kaeser presenteert de beproefde klassieker in topvorm.

Iedere EPC compressor functioneert met een Kaeser kwaliteitscompressorblok “Made in Germany”. Hoogwaardige materialen en een zorgvuldige montage garanderen een hoge persluchtopbrengst en een lange levensduur. De efficiënte aluminium-ringprofiel-nakoeler houdt de persluchttemperaturen laag. De bijzondere vormgeving vormt tevens een effectieve bescherming tegen aanraking. Om een geoptimaliseerd rendement en lage bedrijfskosten te realiseren, is de motor rechtstreeks met het compressorblok gekoppeld.

Er zijn ook versies met een optioneel verkrijgbare of retrofitbare geluiddempende kap. Die zijn vooral geschikt voor kleine werkplaatsen en garages, meer bepaald voor doeleinden zoals onderhoudswerken. De geluiddempende kap verlaagt het geluidsdrukniveau, dat dankzij de lage toerentallen sowieso niet bovenmatig hoog is, met tot wel 10 dB (A).

Een dubbele trillingsdemping tussen compressoraggregaat en drukvat evenals tussen het drukvat en de bodem zorgen bovendien voor een trillingvrije loop van de installaties.
In krap bemeten omgevingen zorgen de versies met staande persluchtketel voor een betrouwbare persluchtvoorziening. Zij hebben een aanzuigvolume van tot 1000 l/min bij een oppervlak van duidelijk minder dan 1 m². In totaal dekken de EPC compressoren een aanzuigvolumebereik van 150 tot 1500 l/min bij max. werkdrukken van 10 bar of tot 1000 l/min bij 15 bar. Afhankelijk van de behoefte zijn modellen met 90, 250, 350 en 500 l drukvat verkrijgbaar.

Zo biedt het Eurocomp programma alles wat voor energiebesparende en kosten- en milieubewuste persluchtproductie in het genoemde toepassingsgebied wordt gebruikt. Alle EPC compressoren worden aansluitklaar geleverd.

B-EPC-HolzhwEurocomp zuigercompressoren maken ook in garages en werkplaatsen met een gering verbruik een rendabele persluchtvoorziening mogelijk. De modellen met staand drukvat nemen bijzonder weinig ruimte in beslag.

 
KAESER home Search Sitemap
MEER INFO
Toolbox
Informatiemateriaal

pdf_icoTweedehands-compressoren

ico_contactContact form

Logo-fewer-CO2-emissions

back top
, KAESER KOMPRESSOREN B.V.B.A. , info.belgium@kaeser.com