KAESER
België
KAESER
Internationaal
Producten Service Brochures Nieuws Referenties Gids persluchttechniek Online
services
Vacatures
 
  Beurskalender
  Product news
Persberichten
    Press photos
    Press contact
  KAESER REPORT
  Reach
 
  

Compressor uit de serie "Classic" voor de vakman

 

Krachtige persluchtleveranciers

pressinfo

Voor talrijke mobiele vakmensen is een krachtige, betrouwbare en duurzame persluchtleverancier onontbeerlijk. En dan moet hij ook nog eens economisch zijn. Op deze eisen heeft de fabrikant Kaeser zijn serie "Classic" zuigercompressoren afgestemd.

Met aandrijfvermogens van 1,1 tot 2,2 kW, aanzuigvolumes van 210 tot 460 l/min en 10 bar bedrijfsdruk, alsook modellen voor draaistroom- en wisselstroomaansluiting, bieden de "Classic"-compressoren een breed palet aan toepassingsmogelijkheden voor de ambachtelijke sector.

De filosofie van het "Classic"-programma is net zo simpel als succesvol. De opbouw van de installatie, de naam zegt het al, is klassiek; aandrijfmotor en compressorblok zijn op een liggende druktank geïnstalleerd, die met twee wielen en een transportgreep uitgerust is voor mobiele toepassingen. Gestandaardiseerde componenten en de concentratie op gangbare varianten resulteren in een overtuigende prijs-/kwaliteitsverhouding zonder compromissen. Hoogwaardige materialen en zorgvuldige verwerking garanderen jarenlange, betrouwbare werking van de "Classic"-compressoren. Net zo positief als de bewezen productkwaliteit en de robuuste constructie zijn de lange onderhoudsintervallen. De speciale krachtige compressorolie hoeft, bijvoorbeeld, maar om de 1000 bedrijfsuren worden ververst.

Het "Classic"-programma bestaat in totaal uit 15 modellen. Overeenkomstig de vermogensgrootte variëren de druktanks van 10 tot 90 liter.

B-Classic210-webMet de "Classic"-compressoren staat perslucht voor talrijke mobiele toepassingen snel tot de beschikking. De installaties overtuigen door een goede prijs-/kwaliteitverhouding, veelzijdige toepassingsmogelijkheden en een lange levensduur.

 
KAESER home Search Sitemap
MEER INFO
Toolbox
Informatiemateriaal

pdf_icoTweedehands-compressoren

ico_contactContact form

Logo-fewer-CO2-emissions

back top
Gegevensbescherming, KAESER KOMPRESSOREN B.V.B.A. , info.belgium@kaeser.com