KAESER
België
KAESER
Internationaal
Producten Service Brochures Nieuws Referenties Gids persluchttechniek Online
services
Vacatures
 
  Beurskalender
  Product news
Persberichten
    Press photos
    Press contact
  KAESER REPORT
  Reach
 
  

Rendabele persluchtproductie tot 25 bar.

 

pressinfo

Voor garages is perslucht een flexibele en rendabele energiebron. Naast de benodigde « atelierlucht » van zo’n 6 bar, hebben vele gebruikers - in het bijzonder commerciële garages - nood aan een hogere druk van 25 bar voor sommige toepassingen. Dit vooral wanneer ze lucht nodig hebben voor het oppompen van vrachtwagen- en autobusbanden en wanneer ze lucht nodig hebben voor de remtestinstallaties.

Voor deze toepassingen die nood hebben aan een hogere druk gebruikt men best een schroefcompressor in combinatie met een booster. De schroefcompressor maakt de lucht van 6 bar aan en de booster compresseert een deel van deze lucht verder tot de benodigde hogere druk. De meest efficiënte booster die Kaeser Kompressoren voor dit soort toepassingen voorstelt, is de N 60 G. 
Deze nieuwe machine is een één-cylinder zuigercompressor met een aandrijfmotor van 2,2 kW en een laag toerental van 1040 toeren per minuut. De N 60 G zuigt de lucht aan bij zo’n 5 bar en drijft ze op tot een einddruk van 25 bar met een debiet van 280 liter per minuut. Verder gebruikt deze booster een erg efficiënt oliesmeersysteem en kan hij worden uitgerust met begin- en einddruk bewaking. 
De V-riemen, die een minimum aan onderhoud vereisen, zorgen voor een optimale energieoverdracht van de motor naar het compressorblok en dit laatste functioneert tegelijkertijd als ventilator en blaast koellucht over de cylinderkop. Een nakoeler verlaagt de temperatuur van de gecomprimeerde lucht en dit in het voordeel van de verdere behandelingscomponenten.
De combinatie van een N 60 G booster en een Kaeser schroef- of zuigercompressor is een rendabele, energiebesparende en bijzonder betrouwbare bron voor 25 bar perslucht.

B-Booster-N60G-webDe nieuwe N 60 G biedt garages een rendabele en energiebesparende manier voor het produceren van 25 bar perslucht.

 
KAESER home Search Sitemap
MEER INFO
Toolbox
Informatiemateriaal

pdf_icoTweedehands-compressoren

ico_contactContact form

Logo-fewer-CO2-emissions

back top
Gegevensbescherming, KAESER KOMPRESSOREN B.V.B.A. , info.belgium@kaeser.com