KAESER
België
KAESER
Internationaal
Producten Service Brochures Nieuws Referenties Gids persluchttechniek Online
services
Vacatures
 
  Beurskalender
  Product news
Persberichten
    Press photos
    Press contact
  KAESER REPORT
  Reach
 
  

Kaeser Contain-Air: Neerzetten - klaar!

 

pressinfo

Een compleet persluchtstation in een container, dat mobiel, ruimtebesparend en stil overal efficiënt en betrouwbaar olievrije gecomprimeerde perslucht levert – Kaeser Contain-Air maakt het mogelijk.

Voor wie zeer hoge eisen stelt aan de kwaliteit van de perslucht, zoals bijvoorbeeld de farmaceutische industrie of de levensmiddelen- en drankenindustrie, is de Kaeser Contain-Air de juiste oplossing. Het compacte persluchtstation levert op korte termijn en tijdelijk olievrije gecomprimeerde perslucht aan productiefaciliteiten. Standaard containerafmetingen garanderen een snel en ongecompliceerd transport. De container is uitgerust met een robuuste, luchtgekoelde, olievrij comprimerende schroefcompressor met geïntegreerde rotatiedroger i.HOC (adsorptiedroger). Deze combinatie bespaart niet alleen ruimte, maar biedt ook twee belangrijke technische voordelen.

  1. Door de innovatieve i.HOC-droging kan er in de persluchtleiding naar de container geen condensaat ontstaan, en is 's winters ook geen ijsvorming mogelijk.

    Een aanvullende mobiele droogmodule, die in veel gevallen nodig is, is in dit geval overbodig.

  2. Omdat olievrije comprimering in combinatie met de i.HOC-droger drukdauwpunten tot -30 °C mogelijk maakt, kan de perslucht ook worden gebruikt voor gevoelige productieprocessen.

Dankzij "Quick Connect", een eenvoudig te bedienen aansluitpaneel voor leidingen en kabels, kan de container snel en nagenoeg overal in bedrijf worden genomen, en is na een bedrijfsmatige noodsituatie zeer snel weer perslucht beschikbaar. Door de uitgekiende geluiddemping is de container ook inzetbaar in de binnenstad of in de buurt van kantoor- of woongebouwen. Bovendien zorgen de isolatie en verwarming ervoor dat de Kaeser Contain-Air in bijna alle temperatuurs- en weersomstandigheden inzetbaar is.

De drievoudige certificering van Kaeser conform ISO 9001, ISO 14001 en OHSAS 18001 garandeert dat de Kaeser Contain-Air voldoet aan de strengste eisen van de voedingsmiddelenindustrie voor wat betreft duurzame en ressourcenbesparende productie, product- en procesveiligheid.

Kaeser Contain-AirCompact, robuust, mobiel en betrouwbaar olievrije gecomprimeerde perslucht: Het nieuwe Kaeser Contain-Air persluchtstation biedt een snelle en betrouwbare oplossing.

Kaeser Contain-AirDankzij "Quick Connect", een eenvoudig te bedienen aansluitpaneel voor leidingen en kabels, kan deze snel en nagenoeg op elke plaats in bedrijf worden genomen.

 
KAESER home Search Sitemap
MEER INFO
Toolbox
Informatiemateriaal

pdf_icoTweedehands-compressoren

ico_contactContact form

Logo-fewer-CO2-emissions

back top
Gegevensbescherming, KAESER KOMPRESSOREN B.V.B.A. , info.belgium@kaeser.com