KAESER
België
KAESER
Internationaal
Producten Service Brochures Nieuws Referenties Gids persluchttechniek Online
services
Vacatures
 
  Beurskalender
  Product news
Persberichten
    Press photos
    Press contact
  KAESER REPORT
  Reach
 
  

Kaeser presenteert de krachtige ASK-serie

 

Pakket vol efficiëntie en extra vermogen

pressinfo

Klein, fijn en met duidelijk meer vermogen dan vergelijkbare producten profileren zich de nieuwe schroefcompressoren van de ASK-serie die Kaeser Kompressoren op de markt brengt. De innovatieve ASK produceert niet alleen meer perslucht met minder energie, maar laat ook niets te wensen over als het gaat om veelzijdigheid en bedienings- en onderhoudsgemak.

Absolute topper in deze klasse is de schroefcompressor ASK voor stationair gebruik. De innovatieve persluchtproducent beschikt dankzij het verder ontwikkelde Sigma Profiel, innovatief koelconcept en zeer economische IE3-motoren over een tot 20 procent beter vermogen dan vergelijkbare producten op de markt. De ASK is leverbaar voor een volumestroombereik van 0,79 tot 4,65 m³/min en kan naar keuze toerentalgeregeld en/of met aanbouwdroger worden geleverd.

De geïntegreerde sturing Sigma Control 2 maakt een efficiënte en eenvoudige sturing mogelijk en de zuinige IE3-motoren, net als de via een aparte motor aangedreven radiale ventilator, zorgen voor lagere energiekosten.

Een belangrijke bouwsteen voor de efficiëntie is de standaard uitrusting met de communicerende sturing Sigma Control 2. Deze maakt onder andere een efficiënte, exact op het persluchtverbruik aangepaste sturing en een betrouwbare bedrijfsbewaking mogelijk. Bovendien verhogen variabele interfaces de flexibiliteit, wanneer het gaat om de integratie in het energiebesparende, machineoverkoepelende persluchtmanagementsysteem Sigma Air Manager 4.0. Daardoor zijn de installaties ook geschikt voor toepassingen in de context van Industrie 4.0, aangezien de daarvoor benodigde interfaces voor de integratie in het Kaeser Sigma Network standaard aanwezig zijn. Het geïntegreerde RFID-afleesapparaat maakt het mogelijk de service te standaardiseren, de servicekwaliteit aanzienlijk te verhogen en deze op professionele wijze te waarborgen.

De ASK-modellen overtuigen ook door hun goed doordachte, toepassingsgerichte constructie. Alle onderhoudsdelen zijn voor eenvoudige service gemakkelijk toegankelijk vanaf één kant. In gesloten toestand zorgt de behuizing met zijn geluiddempende bekleding voor een aangenaam bedrijfsgeluid.

ASKDe nieuwe ASK met een hoger specifiek vermogen is een echt powerpakket voor een volumestroombereik van 0,79 tot 4,65 m³/min bij een druk van 5,5 tot 15 bar.

 
KAESER home Search Sitemap
MEER INFO
Toolbox
Informatiemateriaal

pdf_icoTweedehands-compressoren

ico_contactContact form

Logo-fewer-CO2-emissions

back top
Gegevensbescherming, KAESER KOMPRESSOREN B.V.B.A. , info.belgium@kaeser.com