KAESER
België
KAESER
Internationaal
Producten Service Brochures Nieuws Referenties Gids persluchttechniek Online
services
Vacatures
 
  Beurskalender
  Product news
Persberichten
    Press photos
    Press contact
  KAESER REPORT
  Reach
 
  

Kaeser presenteert de nieuwe ASK-serie

 

Pakket vol efficiëntie en extra vermogen

pressinfo

Klein, fijn en met duidelijk meer vermogen dan vergelijkbare producten is de nieuwe schroefcompressor van de ASK-serie die Kaeser Kompressoren op de markt brengt. De innovatieve ASK produceert niet alleen meer perslucht met minder energie, maar laat ook niets te wensen over als het gaat om veelzijdigheid en bedienings- en onderhoudsgemak.

Absolute topper in deze klasse is de schroefcompressor ASK voor stationair gebruik. De innovatieve persluchtproducent beschikt dankzij het verder ontwikkelde Sigma Profiel, innovatief koelconcept en zeer economische IE3-motoren over een tot 20 procent beter vermogen dan vergelijkbare producten op de markt. De ASK is leverbaar voor capaciteiten van 0,79 tot 4,65 m³/min en kan naar keuze toerentalgeregeld en/of met aanbouwdroger worden geleverd

De geïntegreerde sturing Sigma Control 2 maakt een efficiënte en eenvoudige sturing mogelijk, de zuinige IE3-motoren, net als de via een aparte motor aangedreven radiale ventilator, zorgen voor lagere energiekosten.

De ASK-modellen overtuigen ook door hun goed doordachte, toepassingsgerichte constructie. Alle onderhoudsdelen zijn voor eenvoudige service gemakkelijk toegankelijk vanaf één kant. In gesloten toestand zorgt de behuizing met zijn geluiddempende bekleding voor een aangenaam bedrijfsgeluid.

ASKDe nieuwe ASK met een hoger specifiek vermogen is een echt powerpakket voor een persluchtcapaciteitsbereik van 0,79 tot 4,65m³/min bij een druk van 5,5 tot 15 bar.

 
KAESER home Search Sitemap
MEER INFO
Toolbox
Informatiemateriaal

pdf_icoTweedehands-compressoren

ico_contactContact form

Logo-fewer-CO2-emissions

back top
, KAESER KOMPRESSOREN B.V.B.A. , info.belgium@kaeser.com